O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

27.Leden 2008

Studenti zbožňují:

Studenstskou pečeť protože se mylně domnívají, že jejím vynálezcem je anonymní sudent.

Hodiny na které se nemusí, kterých je požehnaně.

Studentskou legitku na MHD, přestože ji neplatí.

Studentske mejdany a studentské akce vůbec.....

Studenti ZBOŽŇUJÍ stydentky (u studentek je tomu většinou naopak)

´´studijní noci´´ plné cigaret(hlavně pánové), pepsi ligt (slečny), Redbullů (dámy i pánové) ev. chipsů a jiných pochutin...Když je potom vidíte jít ke zkoušce tak říkají, že bledost má původ ve strachu před zkouškou a z posvátné úcty ke kantorům ale nevěřte jim - to zase jen při večerním šprtání snědli prošlé chlebíčky a je jim zle od žaludku...

Dále MILUJÍ studentské výlety a to kamkoli a jakýmkoli způsobem pokud možno bez přesného návratu domů.... ale čím to, že většina těchto akcí končívá k ránu v hospůdkách? čím to, čím....?:)

Studenti ZBOŽŇUJÍ tlachání o plánovaných akcích, sní o hromadném opuštění školy a shlukují se do davů aby zakryly podnapilost toho uprostřed a probrali co se je nutné se našprtat a kde stačí tahák...

Studenti využívají slev v McDonaldu a kde můžou se chlubí ISIC kartou. (a ti kteří tvrdí že ne, to dělají pořád :) )

Studenti dále také využívají (a to velmi rádi) možnosti vyspat se o zkouškovém až do pozdního, pozdního, pozdníííího opdoledne...

Studenti MILUJÍ studentské žerty....jsou holt srandisti :)

Student s OBLIBOU zírá do knih, vydrží to celé hodiny.....dokud neusne :)  v případě, že se ho na něco z knihy zeptáte, ji tiše zaklapne a prohodí:,,Teď ne, ona právě usnula....´´ a šalamounsky ji schová do studentského batůžku .....(zvláštní ale je, že knize ve spánku vůbec nevadí rušnost v nejbližší studentské  hospůdce, naopak se zdá, že  ji přímo vyžaduje....:) )

Studenti se RADUJÍ, protože se nemusí přezouvat!

Studanti VELMI RÁDI migrují.....kamkoli a kdykoli. Hlavní je, že jde o přesun hromadného charakteru.

Studenti NENÁVIDÍ školníka. Neptejte se proč, je to zřejmě jejich tajemství.

Studenti ZPOZORNÍ kdykoli někdo, koho neznají, vysloví celé, kompletní a nezkomolené jméno  jejich školy...(což bývá u některých opravdu na pováženou). Rada jak zbalit vysokoškoláka? Zjistěte kde studuje a co :))

Studenti ŽIVÍ žvýkačkový průmysl. Hodina bez žvýkačky bývá nudná asi jako rande v jednom :) žvýkačka studenty zachraňuje v nouzi nejvyšší...

Studenty ŽIVÍ rodiče. A když ne, jde o studenty, které je třeba si hýčkat - privátní večírky jsou společenskou událostí :)

Abych to nějak zakončila student je tvor v zásadě milý, velmi tvořivý (zvlášť pokud jde o důvody k přesunutí koušky nebo odůvodnění proč u ní vlastně uspěl nebo by měl uspět) a inteligentí. Milují zábavu a svůj stejně ulítlý protějšek a dokud studenti budou naživu máme důvod k radosti :)))) 

vložil: Chiquita. ¤


Komentáře (2):
  • 31.01.2008 22:50:53, tvá Judy

    pěkné, Brunetko, pěkné.....a výstižné jako vždy :D