O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

12.Únor 2009

Věřte nebo ne ale krabi jsou zvířátka záludná a to prosím i po svém skonu. Dneska jsem měla to "štěstí" a večeřela krabí pomazánku s chlebíkem když v tom...! Teda vlastně, když po tom...

Krab, jenž byl uzavřen v oné krabičce spolu s majonézu a radši nechci s čím vším ještě, byl nejspíš velmi rozzlobený tím, že má tak málo prostoru nebo já už nevím, každopádně je velmi vybíravý, neb ni můj žaludek se mu nezdál jako místo (byť na krátký čas) pro něj zaloužené.

Nyní jsme, já i krab, na válečné noze (ač je to blbost, neb žádnou nohu, pokud vím, v žaludku nemám. Mpžná by se tam našlo kuřecí stehno z včerejšího oběda, leč o tom pochybuji, i když přená rychlost zažívacího traktu u lidí mi není známa. V tomto případě bychom totiž byli na válečném stehně ).

Ať už je to jak chce, hodlám se co nejříve výše zmíněného tvorečka zbavit. Možná bych dala přednost i tasemnici, neb neprudí, pouze konzumuje vše co jí přijde do cesty.

Mé varování je tedy prosté, až i vy dostanete chuť na krabí pomazánku, zjistěte si předem (nejen datum expirace) hlavně to, zda krabička nemá na sobě znamení ZLA. Což znamená, že v jejím seznamu složení se nevyksytuje krab skutečný.....protože jak již víme, krabi, ti jsou po čertech mazaní (i bez majonézy uvnitř).

S láskou a křečemi v bříšku,

Vaše Alíra

 

vložil: Chiquita. ¤