O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

12.Leden 2008

Kdo z vás viděl Moulin Rouge,možná už tuší o čem budu psát. Písnička s tímto názvem vyznačuje tajné spojenectví dvou milneců, kteří nesmí být spolu. A právě proto Christian složil pro Satine Your song (Tvojí píseň) - kdykoli ji uslyší vzpomene si, jak je jejich vztah silný a jak moc síly jí dává a tak zvládne i těžké chvíle odloučení a věcí, které ji trápí a které nemůže ovlivnit. Písnička je slyšet i v závěru filmu, kdy se k sobě opět oba vrátí protože bez sebe nedokáží být...

Proč píšu právě o ní? Je to jen jeden z mnoha příkladů, kterým chci říct, že je důležité mít svoji vlastní ´´píseň´´....Nemusí jít o písničku, stačí letmá vzpomínka nebo sen...K čemu? Aby jsem z ní stejně jako Satin mohli čerpat víru a naději v okamžicích, které jsou víc než jen těžké, kdy se cítíme sami a ztraceni v chladném světě. Aby jsme se nevzdávali a nenechali se porazit. Člověk je totiž tak silný, jak silná je jeho víra. 

Právě víra v tenhle náš sen dává našemu životu směr a smysl a je důležité ji chránit a nenechat si ji vzít :)

vložil: Chiquita. ¤


Komentáře (1):
  • 13.01.2008 02:31:08, Trumann

    komentář by vlastně mělo být jakesi hodnoceni ... to znamená že bych ted měl vyjádřit své pocity a dojmy , které na mě udělal tvuj článek . Ovšem mě to nedá abych se nezeptal :Co je tvá písen ? Co je pro tebe tím letmím zážitkem ?