03.Červenec 2008
Když přirovnám život k těmto dopravním prostředkům, čím jedete vy? vysvětlím níže.

Vlakem:

výhoda: můžete kdekoliv vystoupit, v jakékoliv části trati, stačí si jen vybrat, podívat se z okna a když uvidíte něco nebo někoho zajímávého, pro koho stojí vstát a zatáhnout za záchrannou brzdu a vystoupit. Máte možnost vidět svět kolem sebe a reagovat na jeho podněty a měnit své cíle a touhy podle toho co vidíte za okny.

nevýhoda: nemusíte si splnit své sny - otázkou zůstává, jestli je životním cílem si splnit všechny sny bez ohledu na to, jakou cestou pojedeme.
Může přijít někdo z metra totálně vás potopit a to jak v zaměstnaní, tak ve vztahu.

Metro:

výhoda: jdete si tvrdě za tím co chcete a většinou toho dosáhnete. Někdy jdete přes mrtvoly(většinou cestující z vlaku)když se ženete za svým cílem, ale oběti jsou nutné. Většinou toho co chcete dosáhnete, protože pro to uděláte hodně.

nevýhody:
1.) Dojedete do cíle a zjistíte, že jste jeli celou dobu ve tmě za něčím, co Vás stejně nenaplnilo a cestou jste možná někomu ublížili. Te´d stojíte samy na konečné stanici a ptáte se: "Co bude teď?"
2.) Pijde někdo silnější(dejme tomu strojvedoucí metra) a ten se Vám projde po zádech, uvědomíte si, že vám to za to už nestojí a zatáhnete za brzdu, vystoupíte ale do tmy, kde nikdo nečeká, jste tam samy a musíte utíkat do nejbližší stanice(vaše samota), aby vás nepřejel další vlak.
vložil: DeNNI85 ¤