08.Srpen 2008
Dnešní svět je uspěchaný. Všechno jde rychle kupředu. Požadavky na nás se zvyšují a tak pořád někam spěcháme a zdá se mi, že se to už přeneslo i do mezilidských vztahů. Abych byl konkrétní, tak do seznamování se s opačným pohlavím. Jdete s někým na schůzku a pokud je Vám ten dotyčný sympatický, schůzku zoopakujete. Pokud se správně domnívám, tak proto, abychom toho druhého lépe poznali. jenže spousta lidí dnes už čeká, že na konci druhého rande dostane francouzský polibek a uslysi z vasich úst samé zamilované fráze apod.

Já potřebuji čas. Neříkám nikomu věci, které tak necítím, jen proto, že někdo si myslí, že je ta správná chvíle. Nebo to člověk tak urychlí, protože si myslí, že by o toho dotyčného mohl přijít, pokud rychle nedá najevo něco většího i když to tak třeba nemusí být? Za týden mám někomu říkat miluji tě a považovat ji za partnerku? Lidi neblázněte. Za pár dni tohle nikomu neřeknu, kdo nechce čekat, může jít dál. Až to tak cítit budu, dotyčná se o tom určitě ihned dozví. Ale tohle uspěchané seznamování akorát způsobí nechtěný nátlak, který není příjemný a spíše povede k opačnému, než očekávanému konci.
vložil: DeNNI85 ¤


Komentáře (1):
  • 09.08.2008 00:35:12, Shadooowww

    Tento svět je uspěchaný... Lidi spěchají pořád někam a někdy mi přijde, že sami nevědí kam. A stejně je to se vztahy. Přijde mi, že se bojí toho, že když neudělají něco víc, nějaké vyznání, polibek, sex- všechno co nejdřív, jakoby si mysleli, že tím něco můžou ztratit, že něco zkazili, že rande nebylo fajn, když se tak nějak "nezakončilo". Věřím na lásku na první pohled, jenže tahle láska, jak rychle začíná, tak rychle taky končívá. Právě tato láska plná silných emocí bývá ve finále o to víc destruktivní... Denni, ty nikam ale spěchat nemusíš. A NIKDY neříkej nikdy. Třeba jednou zažiješ to, o čem píšeš a vůbec Ti to nepřijde pomatené... Ale vím jistě, že to u Tebe nebude to vynucené slovíčkaření, ale že když to přijde, bude to z Tebe...