10.Září 2008

Můj plán na večer nevyšel, šel jsem do DVD půjčovny, kde měli zavřeno, tak jsem si koupil nanuka a kdyz jsem ho rozbaloval, tak mi zustal v ruce klacek a musel jsem ho snist z papiru a pak skončím zase tady a nevím co napsat.

Takže budu psát všechno co mě zrovna napadne při psaní, nebudu přemýšlet o čem to bude, někdy se povede, že stvořím i něco co má hlavu a patu a dá se o tom podebatovat, takže to jdu zkusit i dnes. aaa, pauza, nevím co psát dál, ale já jsem řekl, že budu psát v kuse a nesmím nechávat pauzy na přemýšlení a to jsem teď na chvíli přerušil, takže píšu dál i když nevím co z toho vzejde až to dokončím. Ale co, lepší psát tohle, než napsat nějakej nesmysl o dvou slovech, tak si alespoň ten nesmysl budete muset přečíst a bude pěkně dlouhej, třeba to někdo dělá stejně, teda asi to dělají všichni, protože když se kouknu kolem sebe, tak mi přijde, že moc lidí nepřemýšlí dopředu a jednají bezmyšlenkovitě a nedomyslí důsledky, prostě něco plácnou nebo něco provedou a taky u toho nepřemýšlí, tak proč bych si to taky nemohl dovolit, nikomu tím neublížím, nebo jo? Alespoň si vyzkoušíte, jaké to je číst něco, co jak se zdá je jen nesmylná skladba slov, ale možná, že až dojdu na konec, tak z toho vznikne něco k zamyšlení.

Jnak jaký to je pocit číst něco o ničem nebo o něčem, říkejte si tomu jak chcete, pořád píšu, nesmím zastavit, zatím se daří. Tak jaké to je? Jste naštvaný, že už jste dočetli až sem a nic pořádného vám to nedalo? Nebo vás to pobavilo? nebo máte stejnou Náladu? No to já nemohu posoudit. 80% lidí stejně napíše, že je to moc dlouhé a nebudou to číst, tak to je vlastně stejné, jako psát o ničem. Tenhle příspěvek - je to moc dlouhé vyjadřuje lenost a nezájem o věci okolo, možná omezenou slovní zásobu? Nebo zájem o povrchní diskuze a věci? aaa, už zase pauzíruju, to ne, to nesmím, takže jedu dál. Budu ještě chvílku pokračovat, možná unavím neb naštvu ještě pár lidí, ale to nevadí, mě taky štvou lidi okolo. No co z toho všeho vlastně plyne? To si domyslete sami, jste přece velký nebo snad ne?

vložil: DeNNI85 ¤