29.Prosinec 2008

Znáte to taky. Někdy jste rádi, že máte klid, že jste sami a nikdo Vám do ničeho nekecá. Prostě si užíváte, že si můžete o všem rozhodovat sami. Někdy zas přijde chvíle, kdy se cítíte jako byste stáli na voru sami uprostřed oceánu. Tak nějak se teď asi cítím já. ptám se jestli je možný vůbec poznat někoho, kdo pochopí ty pochody co se mi dějou v hlavě. Komu budou vyhovovat a mě zas ty jeho. Říkejte si každej co chcete, už jsem slyšel spoustu různých přísloví a rad a narážek. Ale všechno jsou to jen slova, některá vyzkoušena naší zkušeností, jiná pouze převzatá s doslechu. Ale když se podívám, jak je člověk složitá bytost, myslím si, že žádná obecná pravidla zde neplatí.  Takže řeči typu, až přestaneš hledat přijde nebo moc to hrotíš apod. Co vlastně hrotím? :) Vzdyť nemám koho hrotit, pokud je to, že tu dám najevo, že bych si rád našel partnerku hrocení, tak to asi hrotím no. No a co? Nová doba nové možnosti. Trochu to pootvírám svou mysl, páč si myslím, že dost lidí to odradí a naopak zůstanou jen lidé co to vidí podobně. O to přeci jde ne? najít lidi, se kterýma si budu mít co říci a ne ztrácet čas s lidma, kteří si řeknou,hmm magor a půjdou dál.

 

Abych se vrátil k úvodu. prostě asi moc věci rozpytvávám do podrobna. Ale jsem to prostě já a jinej nebudu. Takže je dost možný že si dost různých pocitů přivolávám sám tím, že se v nich moc šťourám, ale tak nepřijde mi to na škodu, takže proč se nešťourat. Jen si pak občas připadám jako inzerát ve špatný rubrice.

vložil: DeNNI85 ¤


Komentáře (3):
  • 19.01.2009 00:54:10, sanysha

    nevim jakou radu...podle me jsi typ cloveka, kteremu rady moc nereknou, protoze mas vlastni pohled na svet a o radach, pokud jsou dobre jenom trochu popremyslis, kazdopadne te postihl zakon schvalnosti,ktery funguje na 99% a to je, kdyz neco fakt potrebujes, tak to nedostanes, nebo lip receno nenajdes...jeste chvilku a budes spokojeny...mr.zakon schvalnosti rad dusi:P

  • 29.12.2008 10:30:34, DeNNI85

    Tak vis co, ja jsem proste stoural no. To se asi nezmeni :) ten nadhled o kterem mluvis, tak to znam, neboj, ale vzdycky prijde doba, kdy si clovek rekne, co je sakra spatne? Pak se zas na cas vratis do pohody. No ja jsem asi v momente kdy se ptam. No asi tak, takze popreji dobre rano :)

  • 29.12.2008 03:55:15, Jenny.Dee

    máš pravdu:) někdy je to dobrý, někdy ne, a někdy.. někdy je to přímo k pos*ání, jenže prostě tak to je, tak se v sobě šťourej míň, nebo ne, dělej si co chceš:) jenže pak se nediv, že si přijdeš jako v jiný rubrice, chápeš?:) asi ne, no vysvětlování mi moc nejde:) já raděj přispěju dobrou radou:) a tou je: míň štourání, míň hrocení, míň hledání, víc uvolněnosti, víc nadhledu.
    jsi sám? no a co?
    tenhle nadhled myslím:)
    no, a to je tak asi všechno, co bych napsala:)