04.Prosinec 2008

Docela dlouhou dobu se potýkám s jednou věcí. Něco ve mně se snaží nějakým způsobem projevit, jenže já nevím kam tu energii namířit, jakým směrem. Je to dost silnej pocit, dost energie, která čeká na využití. jenže já ještě nenašel ten směr, kterým se mám vydat, něco co mě doopravdy naplní a co mě bude bavit, více než to, co mě bude naplňovat. Samozřejmě mám nějaké záliby, to určitě ano, ale něco ve mě křičí a až přijdu na to co, tak to bude asi mazec.

Ani nevím jak to přesně popsat, prostě víte, že v sobě máte velkej potenciál něčeho a nevíte čeho. Je to divnej pocit. Rozdvojenou osobností netrpím, takže tím to nebude :) Znáte to taky někdo? Nebo jsem fakt cvok? to si nemyslím, ale to si asi málokterej blázen uvědomuje, že je blázen. Doufám že brzy přijdu na to, kde se ten pocit změní v granát a já zatáhnu za pojistku. Potřebuju najít nějakou činnost, která mě naplní - nemluvím teď o partnerském vztahu, tohle je něco jiného. Tohle je pocit, kterej člověk potřebuje aby se pustil do něčeho co ho pohltí, něčeho co ho nakopne se rvát s jěště větším nasazením a jěště více si vychutnat život. Pocit, když je před Váma něco důležitého a vy pořád váháte jestli do toho jít a nebo ne, takovej ten pocit, co když to nevyjde a nebo do toho mám jít? Jenže problém je, že já nevím do čeho.

vložil: DeNNI85 ¤


Komentáře (3):
  • 05.12.2008 09:56:22, DeNNI85

    he ja ti nevim :) ja jit za certa, tak by bylo mym naplnenim desit deti tak, ze by z toho tyden nespali :)

  • 05.12.2008 09:31:23, Jenny.Dee

    no tak hele, já bych věděla:) jestli tě dostatečně nenaplňuje řezání dřeva:) tak můžeš dneska využít toho, že choděj čerti a taky se zapojit nějak:) na anděla se nehodíš, ptž nejsi holka:) takže buďto čert nebo mikuláš:) a máš naplnění hned:)