08.Únor 2009

Jaký k němu máte vztah? Jak ho vnímáte? nedávno jsem se o tom bavil s několika lidma. Názory jsou hodně rozdílné a na každém je něco pravdy a každý má své slabé stránky, ostatně jako všechno. Vyberu několik z těch názorů a v závěru připojím ten svůj.

Užívej dokud seš bez partnerky jak to jen jde...

Já nemít partnerku, tak to neřeším a užívám si - pokud člověk nikoho nemá, není ani k nikomu "vázán" takže dost lidí si řekne proč ne. Určitě to má výhodu v tom, že člověk posbírá zajímavé zkušenosti, nemluvě o tom, že sex je hodně příjemná věc, takže dvě výhody naráz. Je tu ale možnost dostat se do zdravotních problémů, dá se tomu předejít používáním kondomu, ale ne zcela. Pokud to přeženete s počtem sexuálních partnerů, můžete dostat příhodné veřejné označení..nebudu jmenovat a to se s vámi může donést k uším někoho, o koho byste měli třeba vážný zájem, ale toto ho odradí.

Pak je tu možnost jen nějaké "jednorázové" akce...

Člověk by měl poznat více sexuálních partnerů, jeden nikdy neví o co přichází :) nebo co se dozví, jak sám o sobě, tak o protějšku obecně. Nejde o pravidelné střídání partnerů, ale prostě se naskytne šance, tak proč do toho nejít?

Pak je tu další varianta, ta platí u mě.

Sex mít jen s partnerem. Co se týče mě, beru to jako přechod na vyšší level ve vztahu, ne jen jako zábavu s kde kým. Prostě prohloubení citu mezi dvěma lidma. Už Vás s tím člověkem spojuje něco intimnějšího, osobnějšího, než jen podobné názory nebo vzájemné sympatie. Ale to je zas o tom, jak to kdo cítí, pro někoho je to jen sport, někdo sex oddělí od lásky a někoho milovat a spát s někým jsou dvě odlišné věci, ať má momentálně partnera nebo ne. Já trvám na tom co jsem napsal, říká se ale nikdy neříkej nikdy, upřímně jsem se ještě nedostal do takové situace, ze které by mě můj alarm - mé zásady, nebo jak to nazvat nedostal. Když se někdo ptá proč, když te´d nikoho nemám? Jsem to prostě já a beru to trošku jinak a hledám někoho, kdo to vidí stejně, má to i svou výhodu a tou je ta, že pokud najdete někoho, kdo to nebere "sportovně" máte nižší šanci že vás podvede.

Pokud jsem na něco zapomněl, klidně mi dejte vědět...

vložil: DeNNI85 ¤