03.Červen 2007, napsal Dorlag v 00:30
Puvodne jsem myslel, že se tadle akce bude dít v sobotu, ale nakonec to fajne vyšlo na pátecní den detí. O duvod víc parádne zakalit. Osefoval jsem nejaké vínko a další pecky, popil v parku, lopl nejaké pivo v hospe a mohl jsem luxusním krokem vyrazit.

Akce stála nejakých 80 korun, které se mi fakt nechtely valit a tak jsem vychytal podfuk a ušetril. Docela komedie schovávat se pred borcem, který vybírá vstupné, ale povedlo se. Každopádne když jsem dorazil do Arény moc lidí tam ješte nebylo a vetšina venku trénovala s vínem nejruznejší variace. Jedním z hostu byli punkové Burinky a tak se nebylo cemu divit. Správný punkác neudelá bez vína ani krok.

Po nejaké dobe zacli lidi houfne pribývat a tak mohl zacít první host, kapela J.A.M. Neco ve stylu akustického rocku, možná folku. Fakt nevím, pac jsem se s borcema rozhodl dát pivko jinde, pac za prvé se mi nechtelo valit 25,- za Litovel a za druhé, tadle hudba nebyla nic pro mne. Navštívili jsme Parlament, dali fajnou Ostravu a zkusili posekat mat o nejaké drobné. Po velmi vyrovnaném matchi nás mat necekane znicil a tak jsme se vrátili zpátky.

Venku lopala už opravdu pocetná skupinka punkeru, kterí kvuli velkého entry nesli dovnitr, pac nemají mou podvodnickou skolu. V Aréne se na podium skrábali aFurti, že teda ukážou jak to fajne umí. Zacali bluesovými vecmi a pak zahráli novou vec, která pomohla vytvorit fajný kotlík a mohlo se zacít s krestem. Puvodne mela krtít kapela Citron, která ale chybela a tak krtil Mr. Vašek alias Jack Daniels, nejslavnejší barman Maxima. Polil cedko sampusem, poslal ho mezi lidi a mohlo se hrát dál. Koncert byl parádní s fajnou atmosférou, skoda jen že na záver nezahráli cover Deep Purple - Smoke on the water. To by lidi porádne rozbilo.

Po nich nastoupili punkové Burinky, vstupné uz nebylo a tak i zmrzlí punkáci dorazili dovnitr a rozjeli své pogo. Mne osobne Burinky nebraly. Zpevák se ztratil v randálu, houslista byl zbytecný a prislo mi to jako levnejší vývar Visacího Zámku. Proto jsme sedli ven, lopli pivka a šli navštívit Chlív.
 
Komentáře (1):


V 16.08.2007 22:43:58, M.Černý -aFURT

Ahoj jsem rád že aFurt tě až tak nezklamali.Měl přijít Standa Hranický dle domluvy s majitelem Klubu ,avšak se nezdařilo .Proto jsme situaci zachrańovali s jackem vendovničkem -po polski ni. Už z ůcty k naším fanouškům jsme chtěli koncert odehrát . O 14 později jsem vše nechali v naší réžiji a pokřtili unpluget verzi v klubu templ s Pepou Streichlem ,včetně jamu blues na podiu s Pepíkem . Všem moc dík za super atmosféru .I tobě za pár srdečných slov M.Č. aFURT