Feddy

27.Leden 2008

Čeho se při sexu vyvarovat??

Na tenhle článek jsem narazil už dříve na Internetu, jak se tam "povaluje" coby public domain. Zkušenějším už toho moc neřekne, ale těm začínajícím snad ano.

1. Polibek především
Jestli se vyhnete jejím rtům a zaútočíte rovnou na erogenní zóny, bude mít vaše partnerka pocit, jako kdybyste si ji platili od hodiny a
chcete za své peníze dostat v daném čase pro sebe maximum. Vášnivý polibek může být tou nejlepší předehrou.


2. Nefuňte jí do ucha
Možná vám někdo řekl, že to na dívky působí eroticky. Víte, je trochu rozdíl mezi erotickým vydechnutím a fučením, jako kdybyste chtěli
sfouknout svíčky na dědečkově narozeninovém dortu. Může to i bolet.


3. Oholte se
Škrábance na tváři nebo na stehnech od vašich vousů nejsou ničím příjemným.
(Mám s tímto určité zkušenosti :)))


4. Nedrťte jí prsa
Když se někteří muži dostanou na dosah prsům partnerky, chovají se jako hospodyně zkoušející v zelenině zralost melounu. Raději je něžně
hlaďte.


5. Nekousejte ji do bradavek
Někteří muži se naopak chovají, jako kdyby chtěli partnerku přes bradavky nafouknout jako matraci. Bradavky jsou většinou velmi citlivé.
Nesmíte je žmoulat, spíše je jemně sajte a lízejte, nebo na ně ťukejte jazykem.
(Jen musím dodat, že existují i ženy, kterým něžné kousaní vůbec nevadí, ale to už je o vzájemné komunikaci :) )


6. Nekruťte jí bradavkami
Bradavky nejsou knoflík u rádia, kterým byste mohli partnerku naladit ke stavu maximálního vzrušení. Věnujte se celým prsům, ne jen bradavkám.


7. Neignorujte zbytek jejího těla
Žena není robot na tři knoflíky. Její tělo má spoustu dalších míst, která obvykle na vítězném tažení směrem k vagíně ignorujete. Zkuste se vydat na průzkum. (poradím: uši, krk, prsa, bříško, vnitřní strana stehen...)


8. Pozor na uvězněnou ruku
Útok dlaní na intimní partie oblečené partnerky může skončit tím, že zůstanete s rukou beznadějně zaklesnutou kdesi mezi jejími džínami,zadečkem a židlí.
(Někdy je dobré nejprve se společně svléknout.)


9. Malý dárek na rozloučenou
Odstranění použitého kondomu je mužova povinnost. Vy ho používáte, vy ho musíte také odstranit. Nenechávejte ho po sobě v jejím bytě jako nevítaný dáreček.


10. Mírněte se v útoku na klitoris
Přímý tlak na toto místečko může být bolestivý, raději jemně kružte prsty kolem něj.


11. Zapomeňte na přestávku
Při přerušení milostné předehry nebo samotného sexu se partnerčino vzrušení začne vracet zpátky na nulu. Proto pokračujte a pokračujte až do úspěšného konce, i kdybyste měli skončit s křečí v ruce nebo jiné končetině. (ženy vědí o čem je řeč)


12. Svlékejte ji s rozmyslem
Ženy nesnášejí, když vypadají hloupě. A vemte jed na to, že když ji od pasu dolů svléknete a kolem hlavy jí necháte zamotaný svetr, bude si opravdu hloupě připadat. Svlékejte ji, jako kdybyste rozbalovali nějaký luxusní dárek, ne jako byste svlékali plyšového medvídka.

13. Kalhotková masáž
Když ji budete hladit přes kalhotky, může to být velmi příjemné. Když byste jí pohybovali látkou kalhotek mezi stehny jako kdybyste ji chtěli jimi přeříznout, může to docela bolet. (a nejen ji)


14. Nebuďte posedlí její vagínou
I když většina mužů dovede bez problémů nalézt klitoris, obvykle ho minou stokilometrovou rychlostí a hrnou se hned prsty do pochvy. Nechte jí čas, aby správně zvlhla, vyplatí se vám to. Věnujte se nejprve okolí poštěváčku a vnějším partiím vagíny. Pak teprve zkuste zasunout prst dovnitř a zjistěte, jestli se jí to líbí.


15. Příliš drsná masáž
Jestli se chcete pokoušet o něžnou erotickou masáž, dlaně a prsty jsou v pořádku, na použití loktů a kolen zapomeňte. Nejste v masérně.


16. Nesvlékejte se předčasně
Netlačte na pilu, dokud vám ona sama nenaznačí, že by vás měla raději svlečeného.


17. Nezačínejte kalhotami
Není horší pohled než na muže ve slipech a ponožkách. Ponožkami vždy začínejte. (nebo tričkem, ale rozhodne svlékejte ponožky ještě před kalhotami)


18. Rychlé pohyby
Když už jste penisem uvnitř, nezačněte hned připomínat sbíječku. Pak by se vaše partnerka mohla cítit jako přebytečný návštěvník mezi továrními stroji. Začněte pomaleji a pozvolna přidávejte na tempu. (Sex není závod - většinou :))


19. Moc natvrdo
Nepřirážejte, jako kdybyste si spletli partnerku s hřebíkem, který je třeba zatlouct do podlahy.


20. Když skončíte příliš brzo
Postrach pro každého muže - a právem. Jestli skončíte dřív, než uvidíte její bělma, musíte mít v záloze plán jak dílo dokončit. Jinak by se mohlo stát, že příště skončíte sám se svou rukou.


21. Když neskončíte včas
Možná vám může připadat, že bušit do toho hodinu, aniž by partnerka projevila známky orgasmu, je znamení dobrého sexu. Vaše partnerka může mít docela jiný názor. Pověste si alespoň nějaké pěkné obrazy na stěny, ať se má na co dívat, zatímco si budete hrát na maratónce.


22. Neptejte se jí, jestli už byla
Měli byste to umět poznat sami. A když to nepoznáte, neptejte se.


23. Příliš jemný orální sex
Nechovejte se jako kočka u misky s mlékem. Jděte do toho celými ústy a soustřeďte se na kroužení jazykem kolem jejího klitorisu. (Vás také neudělají jemná pohlazení :)


24. Necpěte jí hlavu do svého rozkroku
Většině žen to vadí. Nemyslete si, že jakmile uvidí váš penis ze vzdálenosti dvou centimetrů, dostane neodolatelnou chuť vzít ho do pusy. Jestli chcete, aby pracovala ústy, začněte s tím nejprve vy. 


25. Upozorněte ji, že budete
Semeno má chuť mořské vody s vaječným bílkem. Ne všem ženám chutná. Jestli vám provádí orální sex a vy cítíte, že to na vás jde, včas jí to řekněte.


26. Pohyby při orálním sexu
Když vám vezme penis do úst, nepřirážejte. Při nečekaném pohybu by to mohlo mít neblahé následky. Pohodlně se položte a nechte všechny pohyby na partnerce. (Jestli tedy nemáte nějakou zvláštní úchylku)


27. V životě to není jako ve filmu
V porno filmech se zdá, že ženy vzrušuje, když je někdo celé pokropí semenem. V reálu to znamená mytí a praní navíc. Nedělejte to, pokud si o to sama neřekne.


28. Nekonečná jízda
Požádat partnerku, aby byla chvíli nahoře, je v pořádku. Není v pořádku, když ji tam necháte snažit se celé věky a vy jen budete ležet
a chrochtat blahem. Alespoň jí při tom laskejte tělo a nechte ji odpočinout. Když je žena nahoře, může tak lépe kontrolovat svůj orgasmus, ale nedopusťte, aby se z toho stala úmorná dřina.


29. Nepleťte si otvory
Někteří muži se dobývají do análu a předstírají, že se zkrátka spletli. Jestli chcete jinam, musíte se partnerky zeptat, jestli je pro. (Nezapomeňte na spousty lubrikantu.)


30. Fotky

Když se muž zeptá partnerky: "můžu si tě vyfotit?", Může si to ona často vyložit jako: ".Abych tě mohl ukazovat kamarádům." Nenuťte ji do toho, hlavně ne v nějakých erotických pózách, pokud to nebude společný nápad vás obou.


31. Buďte vynalézaví
V sexu je důležitá fantazie - opak stereotypu. Vymýšlejte a zkoušejte cokoliv - slízávání medu či šlehačky z těla, hry s ovocem, ledem nebo s hedvábným šátkem, pouta a vosk, dentální nit a rubikova kostka. Možností je spousta.


32. Pozor na pleskání břicha o břicho (zadeček)
Neexistuje méně erotický zvuk. Je to asi stejně sexy jako soutěž o nejlepší říhnutí.


33. Nepokoušejte se o krkolomné polohy
Nepřehánějte to, pokud tedy nechodíte s učitelkou jógy. Nenuťte ji do něčeho jen proto, že to na obrázcích v kámasútře vypadalo tak exoticky.


34. Stimulace prostaty
Mužům se často líbí, když jim partnerka zasune prst do konečníku a masíruje jim oblast prostaty. Mějte na paměti, že ženy prostatu nemají, takže u nich právě tato technika příliš fungovat nebude.


35. Cucfleky
Jemné sání krku při vášnivých polibcích bývá vzrušující, ale nesnažte se probůh označkovat si partnerku modřinami a otisky svých zubů, které jí vydrží ještě celý týden. (Pokud si o to sama neřekne, obzvláště pokud odjíždí někam na delší dobu)


36. Poštěkávání příkazů
"Dělej!" "Zrychli!" "Křič!" "Totéž s půlobratem vlevo!". Není moc vzrušující, když budete v posteli partnerku komandovat a dirigovat jako fotbalový trenér hráče.


37. Postarejte se o její uspokojení
Snažte se, dokud se to nezdaří. Skutečný muž dbá na spokojenost své partnerky.


38. Ošklivá, ošklivá slovíčka
Některé ženy vzrušuje, když v posteli používáte hrubší výrazy. Počkejte ale, až vám to ona sama naznačí, jinak budete působit dojmem zastydlého puberťáka.


39. Nerozmačkejte ji
Muži obvykle váží více než ženy - nesnažte se ji v posteli lisovat jako květinu v památníku. Opírejte se o lokty, jinak ji spíše udusíte než
vzrušíte.


40. Neděkujte
Nikdy ženě po milování neděkujte, pokud jste ji nezaplatili. (Pochválit ji samozřejmě můžete) Tečka.


Jinak po debatě s kolegy (ano, bylo v to v hospodě) jsme ještě usoudili, že bude dobré přidat poslední bod:

41. Nemluvte nikdy o své bývalé a nikdy tu současnou ní neporovnávejte.
Nevím jak vás, ale mě by absolutně opustilo jakékoliv vzrušení. Většina mužů je totiž na takové jednání podvědomě dosti háklivá.
Autor Feddy v 19:50

1 Komentáře:

Opět musím dodat že má Feddy pravdu.A chlapci at si to čtou pozorně tento článek by jim mohl pomoct k spokojenosti v partnerským životě.Naopak i děvčata by si to měla přečíst je tam spoustu věcí, které by se jim hodily......Feddy ke kabrnák....

11.03.2008 11:14:58

Přidej komentář

<< Home