Feddy

01.Únor 2008

Doteky

Všimli jste si někdy, jak se ženy navzájem při komunikaci dotýkají? Jak se na sebe usmívají, spravují jedna druhé vlasy nebo se lehce se dotknou špičkami prstů kamarádky? Jestli ne, tak se schválně podívejte a učte se. Muži se navzájem nedotýkají, a proto to neumí. Dívky si pak stěžují, že je kluci jen ochmatávají.

Když mluvím o dotycích, nemyslím tím zkoušení pevnosti dívčího poprsí mačkáním. Ani nemám na mysli testování intenzity zvuku, který je vydáván po dopadu dlaně na pěkný zadeček. Mluvím tu o jemném dotýkání bříšky prstů, které vám otevře nejednu cestičku do ženského srdce.
Ženy potřebují dotyky, scházejí jim. A nenahradíte je ochmatáváním. Pokud se naučíte správně se žen dotýkat, usnadní vám to komunikaci s nimi a pomůže při balení. Takže jak na to?

Jak se dotýkat
Naučte se nejdříve nepoužívat k dotýkání celou ruku, hlavně vynechejte dlaň. Stačí vám jeden nebo dva prsty. V dotycích musí být něžnost. Dotýkejte se proto jen velmi zlehka, bříšky prstů.
Nejjemnější dotek, kterým nikoho do ničeho nenutíme, je dotek bříškem středním článku prstu. Za tohle vás asi nikdo neosočí, že ho osaháváte. Napřed samozřejmě testujte na kamarádkách.

Kam a kdy sahat
Pokud někoho balíte, vždy se vyhněte všem intimním místům. Na dotýkání jsou ideální ramena, ruce, vlasy, občas i bříško.
Pochopitelně, že se nevrhnete na holku a nezačnete na ní strojeně testovat svoje prsty. Dotýkejte se nenuceně a jemně. A nezapomeňte, že příliš mnoho dotyků je na škodu. Při seznamování stačí jen jeden. Vezměte si příklad z holek.
Dotýkejte se ze zvědavosti, ne z nadrženosti. Podle toho se taky musíte tvářit. Když obdivujete halenku, tak stačí lehký dotek na rameni, nebo paži. Můžete prsty i přejet jemně po látce.
Uvědomte si, že holek se takhle dotýká málo kluků. Některé mohou pojmout podezření, takže se musíte vždy tvářit jako by nic, že neděláte nic špatného, a že je to běžná věc. Potom se stanete zajímaví. Správným dotekem v dívce můžete rozpoutat vlnu touhy.

Když vám dívka něco podává a vy jí při převzetí přejedete jedním prstem po hřbetu ruky, přitom se jí budete dívat do očí a slušně poděkujete, tak stoprocentně vzbudíte zájem. Nebo zkuste jen letmé odhrnutí vlasů, které padají dívce do očí. Je to sotva znatelné gesto, ale dělá divy.
Rozhodně však budete mít před ostatními kluky výhodu, když se naučíte holek správně dotýkat. Vyplatí se to.

Na kom testovat?
určitě testujte na někom, koho máte rádi. Podvědomí je zvláštní, ale kupodivu zařídí, že to půjde úplně samo. Na rozdíl od někoho, koho vidíte poprvé v životě.

Drbete za krkem psa, nebo kočku? U slečen to funguje podobně… ale neškrábat a nezvedat za kůži!
(Platí zde jen jediná výjimka. U majitelek psa si dejte pozor na všechny rasy, které se zdají být rychlejší než vy. )

Po ramenech, rukách, vlasech a bříšku ještě nezapomeňte na stehna. Ale ona nesmí stát. Takže pokud slečně chcete něco sdělit a ona na něčem sedí či dřepí, máte (podle mě na 100% povoleno si dřepnout k ní a dát si ruce téměř kamkoliv budete chtít. Pochopí, že jen udržujete balanc. A tak můžete hovořit, dívat se jí při tom do očí, vzhlížet k ní, což se menším slečnám tak často nepoštěstí, houpat se při tom rozverně na špičkách a hladit ji po stehnech… No úplně jsem se zasnil. Ale až se budete zvedat, nezapomeňte ji pohladit, ne že se o ni jenom opřete .
Autor Feddy v 18:10

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home