Feddy

16.Srpen 2007

Idealni chlap??? Neexistuje!!

 Už titulek asi napovídá že to bude článek plný nadsázky, sarkasmu a skepse  , proto bych vás chtěl požádat o shovívavist a nadhled při čtení tohoto článku

Dámy zamyslete se...


Dříve nebo později každá z holek,dam či nedejbože až babiček zjistí, že realita je děsně krutá a ideální chlap, vysněný princ Krasoň, Brad Pitt počesku, prostě neexistuje. Záleží jen na naivitě dotyčné dámy, jak dlouho to bude trvat :)

Ideální chlap: je totiž vysoký, tmavovlasý, tmavooký, s ostře řezanými rysy. Nakonec se ale zamilujete do kluka klidně i o !!(celý)!! cenťák menšího, plešatějícího, s upřímnýma modrýma očima a s pohledem skopanýho psa.
 

Ideální chlap: je galantní. Vždycky vám nabídne rámě, otevře dveře, pověsí kabát, podsune židli a zaplatí účet. Nakonec se zamilujeme do Pepy, který to dobře umí s vrtačkou (jako já) a etiku si plete s etiketou (z láhve od piva).

Ideální chlap: je finančně zajištěný. Ne snad proto, aby vám kupoval drahé dárky (ale samozřejmě klidně může), ale spíš proto, aby život s ním nebyl od dluhu ke dluhu. Aby měl auto, kterým nás bude vozit na výlety, aby mohl kupovat velké pugety růží, protože růže jsou drahé. Nakonec jste s chlapem, který má do průměrného platu ještě trochu daleko a navíc si vezmeme obrovskou hypotéku, abyste si vybudovali docela skromné hnízdečko lásky a zbyde vám sotva na chleba.

Ideální chlap: si vždycky pamatuje datum vašich narozenin, svátku a taky výročí. Ve skutečnosti to vašemu ''Pepovi'' nenápadně vždycky měsíc předem připomenete. Raději vícekrát.

Ideální chlap: má úžasný vkus a je romantik. Umí vybrat úžasný šperk i uvařit romantickou večeři. Nakonec milujete někoho, kdo zvládne nepřipálit vodu na čaj a celý měsíc se klidně živí toustama. ( jako já)

Ideální chlap: je dokonalý milenec. Má velký... "charakter"  (samozřejmě)  ví co a jak, kam a kdy sáhnout a dokáže to dělat dlouhé hodiny a hodiny až do rána. Protože ideální chlap ale neexistuje, připadá vám nakonec roztomilé, že váš ''Pepa'' je zprvu trochu nesmělý, občas mu musíte ukázat kudy tudy cesta vede a po roce a půl je pro vás desetiminutovka naprosto dostačující. Pokud to trvá déle, říkáte tomu "romantický večer"


Ideální chlap: vás vezme na luxusní večeři někam na francouzskou riviéru a při západu slunce, svitu svíček a při výrazném aroma nejlepšího francouzského vína vás požádá o ruku s prstenem, který přinese uhlazený černoch  v bilých rukavičkach na hedvábném polštářku. Předpokládám, že ve skutečnosti se něco takového stane při docela obyčejné večeři a vám z toho zaskočí kousek leča. Několikrát si loknete perlivé matonky, kterou ''Pepa'' koupil ve slevě v Tescu a pak řeknete "Ano".

Ideální chlap: nechodí do hospody ani na fotbal. Zcela jistě hraje sqash nebo něco podobně přihřátého. Pije jen nealkoholické drinky. Ve skutečnosti by vás ale někdo takový k smrti unudil.


Ideální chlap se neotáčí za žádnou jinou ženou než za vámi. Skutečnost je ovšem taková, že chlap, který se neotočí za hezkou ženou je gay.



Někdy se vám o něm asi zdá.... Hladí vás po vlasech, něžné pomalu líbá na krk, ramena, rty, bříško, vnitřní stranu stehen.... a.. (pro příklad by to jistě stačilo) Pomalu vás svléká, něžně se s vámi miluje, říká sladké nesmysly a pak se TO rozplyne. ''Pepa'' vedle vás ze spaní hlasitě zachrápe a mlaskne. Otočí se na druhý bok a pod vaši peřinu si strčí svou chlapsky chlupatou nohu.


Realita bez iluzí. Realita je krutá. Realitě se říká lásko..


Autor Feddy v 21:13

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home