Feddy

30.Březen 2008

Nevěrná žena vs. muž

Na nevěru existuje plno vtipů, kterým se všichni smějeme. Ale každému dojde humor, pokud se ho nevěra přímo dotýká. Rekněme si to na rovinu, nevěra není nic pěkného, protože vždy zraňuje člověka, který záletníka miluje.

Když dojde k nevěře, tak se ten druhý vždy ptá "Proč?". Rozhodl jsem se proto popsat nejdůležitější důvody, proč k nevěrám dochází. Jelikož se však mužská a ženská nevěra od sebe liší, nezbylo mi nic jiného, než vyjádřit se ke každému pohlaví zvlášť.

Nevěrní muži

Úvodem bych chtěl říct, že muži nejsou od přírody monogamní. Monogamní stvoření z nich dělá až společnost. To je jeden z důvodů, proč muži zahýbají (to je ovšem neomlouvá). Nejvíc nevěrní jsou kluci, kteří chodí s dívkou už od střední školy. Jsou prostě nevybouření a chybí jim ten pocit z lovu a z ulovení. Muži jsou lovci, rádi loví, flirtují. Ale to neznamená, že jsou automaticky nevěrní. Skoro každý muž, který má partnerku, flirtuje s jinýma. Ale většinou k sexu nedojde, těm mužům totiž stačí pocit, že by se s tou ženou mohli vyspat. Víc nepotřebují, ten pocit je uspokojuje a dál nezajdou, protože mají doma přítelkyni. On sex s dívkou, kterou máte rádi a kterou už znáte a víte co si k ní dovolit, je lepší než náhodná známost.

Muži mohou být nevěrní a přesto svou partnerku milovat. Muž totiž rozlišuje lásku a sex. Spát s jinou dokáže i bez lásky. Ovšem ani tohle muže neomlouvá. Ať si klidně spí s kým chtějí, ale potom ať s nikým nechodí. Bude to výhodné pro obě strany.

No nakonec se dostáváme k otázce proč muži zahýbají. Nejčastěji je to proto, že jim ve vztahu něco chybí a tak si to kompenzují jinde, protože kvůli nějaké maličkosti nechtějí svoji partnerku opustit. Prostě když má milovník análního sexu partnerku, které se už při pomyšlení na něco takového zvedá žaludek, tak spolu mohou přesto prožívat super vztah. Ale může se stát, že si ten chlap prostě jednou odskočí užít si svoji fantazii jinde. Jejich vztah to nijak nenaruší (pokud se o tom partnerka nedozví) a muž se potom vrátí zpět k partnerce a bude ji milovat, třeba ještě víc než předtím.

Poznámka: Neexistuje žádné pravidlo, že by pěkný kluk byl nevěrnější než ostatní kluci.
Nevěrné ženy

Buďme k sobě upřímní. Žena potřebuje lásku, když muže miluje, tak mu nezahne. Je to proto, že žena bere sex a lásku jako něco co patří neodlučitelně dohromady (většinou).

Proč zahýbají ženy?
Hlavně z nedostatku lásky, nebo že ten nový muž je prostě víc okouzlující než ten, kterého mají doma. Muži se totiž partnerkám moc nevěnují, sice se snaží než je sbalí, ale pak je většinou snažení konec. A ten báječný a pozorný chlap se najednou promění v nepozorného a neohleduplného partnera. Pro ženu je do děsný šok, když jí muž nosí týdny květiny, zve ji na večeři, do kina… a jakmile ji sbalí, tak to všecko skončí. Proto žena zahýbá, těší jí, že má o ni někdo jiný zájem, že jí říká jak jí to sluší, že je pozorný. Zatímco ten její kluk si ani nevšimne jejích ostříhaných vlasů.
Pojetí sexu vs. nevěra

Existuje jedno pojetí sexu, s kterým souhlasím, ale které ženy nesnáší. Říká se, že v sexu muž dává a žena přijímá. Má to něco společného nejen s pohlavnímy orgány, ale i s duševní účastí. Zatímco muž se klidně s někým jen tak vyspí, aniž by ho to nějak duševně poznamenalo, tak žena musí člověka s nímž spí přijmout. Musí ji zaujmout, musí k němu něco cítit. Proto je ženská nevěra horší. Žena svojí nevěrou zrazuje lásku partnera s kterým chodí. Přijímá tak někoho jiného a nechává jej do sebe vstoupit.

A důvod proč s tímto pojetím ženy nesouhlasí je ten, že ony si neumí představit, že by muž dokázal spát s někým bez lásky. To je pochopitelné, ovšem nic to nemění na faktu že to muži dokážou.

Závěr:

Já tu nechci omlouvat nevěru, to byste mě špatně pochopili. Jen jsem tu chtěl naznačit různé pohledy z různých stran. Nevěra je nepěkná a neomluvitelná věc. Takže pokud nedokážete odolat a prostě jednou zahnete, tak buďte aspoň na tolik slušní a použijte ochranu. Váš partner přece nemusí chodit po doktorech jen proto, že vy jste neohleduplní, hnusní záletníci a něco jste někde chytli.
Autor Feddy v 14:15

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home