Feddy

16.Srpen 2007

Sem snad terapeut?

Nevim proč, ale poslední dobou mam fakt pech.. vždycky když se sejdu s nějakou holkou, která se mi libi nebo me něčím zaujme, připadám si jako terapeut.. malej příklad třeba na Patrikovi a Ivaně:

Patrik a Ivana si nad skleničkou vína povídají. On začal konverzaci zmínkou o jejích hodinkách a začali příjemný rozhovor.

Ivana: „Můj kamarád Petr přijede příští týden z Plzně."
Patrik: „To je docela daleko. Je to tvůj starý kamarád?" Usměje se a mrkne, jako by chtěl naznačit, že by za tím mohlo být něco víc. (poznámka: Nikdy se nechovejte žárlivě, když se zmíní o jiném muži.)
Ivana: (která se dívá dolů na svůj drink a vypadá smutně) „Ne, je to jen kamarád, ale myslím, že by chtěl víc než jen to."

(Nyní Patrik vidí její reakci a uvědomuje si, že pokud budou v tomto tématu pokračovat, mohli by se dostat do minového pole. Cokoliv negativního nebo rozptylujícího jí vyřadí z jeho sváděcích plánů.

Petr ji možná chce, nebo možná ona přemýšlí o tom, že by chtěla jeho, nebo o jedné z milionu dalších věcí. Ale Patrik chce, aby myslela jen na Patrika. Ví, že musí přesměrovat její energii na něco pozitivnějšího, pokud chce i nadále ve svádění Ivany pokračovat.)

Patrik: „Víš, miluji tanec a občas si zajdu zatancovat do Zlatýho stromu (pražská diskotéka). " Usměje se na ní, aby věděla, že ji trochu provokuje''. Vsadim se, že neumíš moc tancovat.

Ivana: (podívá se nahoru a usměje se, její mrak myšlenek se očividně rozpadl.) „Co myslíš tím, že já neumím tancovat? Chceš se vsadit? Tak to jdeme vyzkoušet."

O tom to je, pokud ženu člověk nevyslyší, může v jejích očích vypadat jako dement, a pokud ano, je z něj rázem její emocialní toaleta..

menší poznámka nakonec:

Ženy spí s těmi muži, kteří je nejvíc vzrušují a zajímají, a ne s muži, kteří jim slouží jako emocionální toalety (a ženy, které s vámi spí i poté, co si u vás vylily všechny své negativný zkušenosti a problémy, nejsou ženy, se kterými byste něco chtěli mít). Pamatujte si, začínáte se sváděním proto, že jakýkoli vztah, který si po tomto bodě zvolíte, musí začít. Když se muži nejprve snaží se ženou skamarádit, zjistí, že pár dní poté co ji políbili, jim zavolá s tímto proslovem:
„Podívej, nechci změnit, co se stalo minulou noc, protože to bylo úžasné a všechno. Nechci ale zničit naše přátelství."

Nevyhnutelně se pak stane to, že muž A) nedostane sex, B) získá přátelství, které ho bude štvát a rozčilovat, obzvlášť pokud začne mluvit o muži, se kterým do toho buší a který s naprostou jistotou nezačal jako její „kamarád".

No a takhle je to vždycky.. kurva...
Autor Feddy v 20:34

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home