Blink Banner!

Gays and lesbians, BBQ party, Private grill party and jobs

Hell-o friend of mine.
        What I have fuckin' bloody news.
Tak mam tady a couple of news, Za par tydnu nas ceka festival gayu a lesbicek, takze to bude rezba, aaaaa Mimochodem sem zjistil proc se Sydney rika mesto gayu a lesbicek, kazdy druhy par jsou dva kluci nebo holky. Kluci vypadaji jako u nas kluci na diskotekach, vite jak, to krasny ciro s melirem, ruzovy tricko. No uz vim kdo dela modu pro chlapce, god bless me that I dont buy this fuckin' stuff. Ale divci pary jsou vzdycky brutalni kocky, no opravdu nehorazny, ale zase jsou pak tady takovy lesby, jakoze babochlapy, jakoje ridic kamionu, no proste zenska "fotr", odporny to pohled na takovou zenu, no yum yum. Pak jsou tady slecny s kratkymi vlasy, vzadu jezek, tilko zadna podprsenka, hodne nausnic v uchu a riflovy hoooooodne kratky sortky. A pak tady mate takovy typ lesbicek, ktery jen tak nerozpoznate snad jen tak, ze jsou to neuveritlny krasky. TO sem to ale vsimavi chlapec, sice opravdu nechapu proc jsou takhle rozdeleni, ale zase ne vsichni jsou taci jak sem zde wrajtnul.

Pratele Tento weekend to byla docela rezba. Bratrovo spoluzak mel BBQ party a nastesti pozval i me, tak jsme koupili nejaky drinky, masicko a pochutiny, JO ten kamarad je z Italie a jmenuje dzusepe (sorry ale fakt nevim jak se to pise). Tak vam hledame jeho housin', takhle mijime hotel a on vybehne z vchodovych dveri, kdyby jste ho videli, Riflicky (mrkvace), kosilku s dlouhym rukavem a ksandy, no brutalek tipek, jakoze nacek nebo co to je. Rikam si " Tyvole kde chce v hotelu grilovat???" tak nas takhle zatim na jeho pokoj, jelikoz cekame na tipka ktery odjizdi a vlastne kvuli nemu byla ta grill party. TO jste nevideli. Na pokoji bylo asi 10 japoncu, svycarka, francouzi, spanelove a jeste neco, uz si nepamatuji....a pak se ptam kam pujdeme grilovat, a on ze na strechu....Massacre....jedeme vam na strechu se vsim tim chalkem a alkem co vsici privezli. A normalne to vam musim napsat....aby si mohl spustit grill musis nejdriv do nej nahazet nejaky dolace aby se zapnul...brutal.....Tak to zaclo, vsichni komunikovali ze vsema a ja idiot sem zacal komunikovat s nejvetsim curakem co sem mohl....fakt idiot...sorry buddy. Ale nejvice sem si pokecal s parem francouzu, Gregory a Morgan, jelikoz mi pripominali muj predesly dlouhodoby relationship with ADZ. Jo to jsme si pokecali, Pak jsme chteli zatahnout na prda jednoho cernyho francouze, ale nedal coward, je to DJ a docela i machyrek, ale cajk kluk...Kdyz s nekym mluvil a ptal se z jaky je zeme, tak porad Baaaaad DJs in your country, baaaad DJs, no tipek, grill skoncil a presunuli jsme se do lounge room, tam bylo brutalni horko  a ja ovsem rudy jak ta moje krabice od bot. Tam jsme nevydrzely dlouho a mastili jsme si to na strechu na cicko, tam si ten idiot jak sem o nem mluvil prinesl nasi krabici vinka a kalil tam se spanelkama, to sem mu jako nemel za zly, jelikoz vsichni chlastali a pili co chteli. to vis ze my hospyiove jsme si tam davali, tim nemyslim chalku babe. Potom se konal hromadny presun do hospody tri opic, bohuzel Gregory nemel ID, problemek, do zadnyho klubu se nedostanes, jestli nemas ID, nebo vypadas opile, Jako brutal pravidla, Nakonec jsme skoncili na diskotece v Shark hotelu, trsame trsame a pak jsme to nejak utli a vyrazili dom, ani nevim kolik bylo hodin, but it is not important bicht.

Jo sobota to byl taky prijemny den. S bratrem jsme si chteli ugrilovat nejaky to masicko, jelikoz pan domaci nam na terasu obstaral grill, tka jsme ho chteli prubnout, oukej. nakoupime potrebne suroviny a jde se na to...AAAALLLEEEE..mega problem vzbudzujici pocit nasranosti byl ten, ze jsme nemeli drevo abychom rozpalili uhliky co jsme nakoupili. Jenom Vetve z naseho avocadoveho stromu a to je samozrejme orech, takze je to silne tvrde drevo, po par planych pokusech, vykrivku do zdi a do polstare se to povedlo. wwwooowww...paradicka, vinko, pipe, masicko, mega embastradulozni pohoda lahoda....prijemne straveny vecer...

Vcera sem mel Trial day (zkusebni den) v jedny restauraci jako kitchen hand, tak sem tam prisel, mel sem mit dlouhy byly kalhoty a bily tricko, samo ze sem kalhoty nemel, jenom kratasy a bily tricko to nastesti ano, ale jake "36. rocnik, destky filmovy festival Oty Hoffmana....ne ujde...ale uz je jaksi taksi jine nez byvavalo.
Jinak musim rict ze mluvi odporne potichu, tamhle rve fritak, steak na plotne, BOB meje nadobi a on na vas mluvi z druhy strany mistnosti jak kdyby stal vedle vas...to bylo porad "what????, What you said?, one more time......brutal...Obdrzel sem satek na hlavu, jakoze kucharskou cepici a zasteru. takze pohoda....a porad mi rikal, hele ted prijde fofr, tak se neboj,,,rikam oukej oukej....mezitim nez to zaclo mi ukazal kde co je atd....pripravoval sem jenom oblohy, makekoval prilohy a doplnoval suroviny takze nic tezkyho....porad sem si rikal kdy prijde ten srumec, jelikoz maximum objednavek co jsme dostali najdenou bylo 8 a to je hovenko....a najednou mi rika po trech hodinach, tak dneska uz je to cajk, uz muzes skoncit, rikam si" kurva kde je fofr". Rikam mu oukej, tak ja se jdu prevlict. prijdu zpatky do kuchyne vzal si ode mne moje pracovni cislo a tel cislo....no a uvidime jestli mi ve stredu zavola jako rikal....

Po dokonceni toho clanku razime do prace jakoze ty stage-builders. tak snad to bude cajk.
mejte se happy and take care....your Faithfully mini-Hospy