Blink Banner!

what's up. Funeral For a Friend. bring it up. a little song for ya

Yo yo folks
  • Caute pratele, jak se vede?
  • Prichazim s novymi informacemi, problematikou, virou k nesmyslnym vecem, nez se ale pustim do psani, tak nejprve nejaky ten song a nejspis bude od kapelky ktera mela minulou nedeli koncik v lucerne a je to FUNERAL FOR FRIEND. ou yeah baby.
  • Takze nejprve k tomu konciku. Musim rict, ze jsem cekal neco brutalne velkyho, ale lucerna je celkem malicka, asi jako kazdy bezny club v Sydney, ale o to to byla vetsi pohodicka, ani nejak precpano tam nebylo, a stali jsem asi 5 metru od podia, coz je pro me luxus u takove to  kapelky. Byly nejake dve predkapelky, ale na ty jsme jak-si hodili s dejvem fekalni hmotu a sli k nam na vinko, radne se pripravit na hlavni band. Koncik byl fakt super, zvuk usel, trosku se to balilo do jedne velke koule zpev byl mene slyset, nez by se ocekavalo na kapelku takoveho formatu. Ale kazdopadne super pocity, pro me je tahle kapelka zaklad, i kdyz posledni 2 cd uz tak trosku vyjeli z mych koleji, ale presto jsou to my oblibenci. Koncik skoncil a my jsme s Dejvem jeste popijeli pivecko a najednou vidime jak jde basak a kytarak mezi lidi a nejak v te opilosti, jsme capli dejvuj tel a sli za nimi a optali se na foto, v pohode nam vyhoveli, takze mame picture s polovinou kapelky Funeral For a Friend, za coz jsem taky rad..... Takze ou yeah....Jsem doooosti happy.
  • Jo, nyni jsem se chtel zminit o te vire k nesmyslnych vecem, ale nejak jsem si to rozmyslel, jelikoz bych asi nasral 380 656 lidi. Ale to se fakt neda, ziju s krestanem a nejbrutalnejsi hlaska co mi ted rekl, zni "Kdo jiny mohl stvorit tak krasnou zemi, nez-li buh.". Tohle me opet trosku vytocilo, takze se stejne do toho pustim. Neprijde vam to stupidni??? v 21. stoleti? Ale nejlepsi je, kdyz potkate cloveka, ktery ma iq 384 a rekne vam ze veri v boha.  Z toho bych vzdycky vytekl. Nebo taky vetsina kapel co posloucham jsou nabozny ci jejich texty maji naboznou tematiku. napr "Bless the Fall", Hopes die last, underoath. Mozna to bude jen image. Nic mene seru na to. O tom to bych mohl napsal trista milion radku. Jinak vsichni kdo veri, tak jim doporucim knihu "Self-Hypnosis" od typka jmenem Adam Burke, Ph. D. To je mega knizka, takze vy....VY.....Chcete zit v realite, kupte si ji.
  • Tak ja musim jit, Mejte se fajne. S pozdravem Martini Hospy Jr.