občas sem budu i psát :D občas i ne:D

16.Září 2008

Here Comes Your WoMan

Tak jo, za 6 dní - razím do školy. Po docela dlouhý pauze, ale těším se tam. Na nový lidi, prostředí. Snad to tam nebude na hovno, ale když bude, tak bude. Ne, snad tam potkám normální lidi, který se třeba jednou stanou důležitou součastí mýho života. Dneska, rspt před chvílí, jsem si dělal na netu rozvrh, snad sem to nějak uklohnil. Uvidím, jak to dopadlo  Myslím, ale že jsem to zvlád, nejsem přece toy, ani owl boy  

Jaký byly prázdniny? Ale jo, super, hudba, cestování, kalení, drancování srdcí, peněženky, vlastního těla a rozumu. Ne, sice teď bez peněz, ale i tak super. Nejlepší, jaký jsem zažil. červenec byl nudnější, ale v srpnu se to rozjelo, žádný rozvalování se doma nebo to příkře prokládat nějakou chalupou, či něčím takovým. Prostě v srpnu to bylo zběsilý a dobrý.... Připadal jsem si, že fakt žiju. Zní to jako klišé, ale na to já nejsem. Já chlapík, kterej je občas drsnější, než bejvá zdrávo, kterej když ho něco sere to nedokáže dusit a kterýho právě tyto vlastnosti přiváděj do většiny nesnází. Tak ten, si fakt připadal, že žije.

  Marseille

Krásný, úžasný město s těma nejkrásnějšíma holkama. Tam to bylo nejlepší.

 

Dnes jsem přišel na to, že jsem se vyřítil do světa, který je tolik plný pokrytecké přetvářky a svině se chechtají a melou omšelý pravdy. A nic s tím neudělám, kurva.  Nejsem nejveselejší, právě dnes večer. Je toho momentálně dost, co mi pije krev a co mě sráží a zatím nevím, co dělat, aby tomu tak nebylo, ale poradím si .

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů