může být i mladší, ale to by asi musel být génius, jinak by moje požadavky neuměl splnit, myslím..

Hledám muže,pěkného a inteligentního a rozhodného,co ví, co chce, co nekouří, nepije, nefetuje, je upřímný, nepovyšuje se, ale ovládá několik světových jazyků, má přehled v umění a kultuře, zdraví, modelingu a má celkový světový i politický přehled, také ve vědě, technice a pc i v různých oblastech, je podnikavý, trpělivý, ne moc ukecaný, tolerantní, umí řídit auto, nebo i letadlo ,aspoň trochu vařit a hodit prádlo do pračky, pokud možno pořádný, ale jinak je velmi moudrý a empatický a vypadá docela pěkně a dbá o svůj zevnějšek, dokáže být podnikavý a věrný své ženě i rodině, dokáže najít a potrestat lháře a zloděje a vyzná se v lidech, má zkušenosti v sociální oblasti a psychologické sféře a  dokázal by vychovat dítě, ženit se nemusí...jiní mi nepište, protože tohle všecko splňuji já jako žena:)) a s jiným bych se nudila!
napsal/a: Jenny_Jana13 14:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

xango 20.09.2012 15:10:54

Všechno co chceš taky umím a mám.Navíc utáhnu pluh a umím vařit pivo.


Míša 01.09.2012 00:11:43

Omg. Ježkovy oči, to je síla ten Váš komentář k Jenny článku , že byste lidi zavíral do klece. To přece nejde takhle dělat,když nic neprovedli, to je absolutně síla..Jakmile ale něco hnusného provedou, pak již izolace je na místě, ale musí to být, samozřejmě prokázané..


GVKB 21.01.2012 17:27:56

Existujeme ve světě násilí, a pokud chceme přežít, musíme bojovat, mnoho dětí se ani nenarodí, protože jejich rodiče použili antikoncepci, nebo oplodněná žena šla na potrat. Jestliže se narodíme, nemáme ještě vyhráno, protože je často novorozeně zabité po narození, protože je jeho matka chudá a nemůže dítě živit.
V zaostalých krajích je dítě často snadnou kořistí pro šelmy a tak je šelmami zabito, protože jej dospělí před šelmami nechránili, pokud zde dítě nezabijí nemoci, může dítě zde i zemřít hlady, nebo vyčerpáním z veliké dřiny. Ani dospělý člověk to nemá snadné, může zde být válka, nebo může skončit ve vězení a zde zemřít, aniž cokoli zlého provedl, příkladem zde mohou být koncentrační tábory za druhé světové války.
Jsou někdy zabíjeni i prezidenti a králové, nikdo zde v tomto světě není chráněn před násilím, někdy nám nestačí jenom zabít, ale snažíme se před zabitím ještě člověka mučit nejrůznějšími způsoby, abychom vychutnali jeho utrpení. Mnohdy dochází k tomu, že lidé páchají dobrovolně nejrůznější násilí sami na sobě, anebo spáchají sebevraždu a ukončí takto rychle svůj život.
Víme, že je konání násilí velikou chybou, ale je nám to jedno a násilí neustále konáme, bylo zde mnoho nejrůznějších naivních snah se pokusit s tímto problémem něco učinit, ale výsledky tohoto snažení byli bezvýznamné. Proto navrhuji chovat každého člověka po celý život jenom v klecích o velikosti 3x3x3 metry které budou od sebe vzdálené 4 metry a nedopustíme tak aby mohl člověk na člověku páchat fyzické nebo duševní násilí, budeme se stýkat jenom na internetu a rozmnožovat se budeme bez použití sexu.
Díky bohu se smát sobeckým sviním mohu, tak to je že ten druhý sobecká svině je. Když to s lidmi nejde po dobrém, budeme je muset zavřít do klece, tak jako to děláme dneska se slepicemi, komu nelze poradit tomu ani nelze pomoci.