Jmenuji se Jana Sch...(lidé v regionu mě znají skoro všichni, ač se tváří, že ne..), bydlím na Vsetíně, nejdříve se ke mě všichni znali, chválili a milovali, scházely se se mnou známé osobnosti, dokonce i celebrity mi chtěli nabídnout roli ve filmu, ale nějaká blbka modelka, co jela přes postel -dělala všecko pro to, abych ji nedostala, tak je slavná ona..ať si je.., stejně i ona zjistí, jak je sama a je to vše marné ..i to její "EGO"

 Měla jsem kontakty i na velmi zkušené podnikatele v regionu i na politiky nakonec, pracovala jsem i v bance  a s jejich penězi, tak proč ne., viděla jsem většině, jak se říká- do karet..,..,pak , po rozvodu mě prohlásili za blbce, protože muž si našel ženskou z nižší třídy- epileptičku a prodavačku  navíc takovou, co měla děcko ve 14 letech, ale dobře píchala...čili soudili mě, jakože sem tedy "blbší" než ona., vlastně si ji našel už před rozvodem  a že domácí násilí řešila i DONA.. ,o tom nikdo nevěděl, zůstávalo to v utajení...a vzhledem k tomu, že kandiduje do CSSD, nemám tu stranu ráda.., jen hezký řečičky, ale skutek utek..
..a co rodina??? Ti se odvrátili ode mě zcela: protože žena bez muže je prý jen kus hadru..., jak mi řekla rodinka...a taky mi záviděli  i to oblečení  a  možná i oni vykradli mě, (oblečení, hračky, věci..vše, co šlo..), policie na Vsetíně ale -jak jinak - jako u všech případů napsala, že pachatel je neznámý... ostatně, proč ne, když můj bývalý muž pracoval v bytové komisi..a znal nás kde kdo i pro to jméno..,celý Vsetín, včetně cigánů a že ti cigáni, na které lidi nadávají nejsou všichni zlí, jak tu mnohým nadáváte a píšete vykazuje hlavně to, že když jsem nemohla rozjet v zimě auto- oni jediní mi ho pomohli roztlačit, ač řada oněch bílých"managerů" kolem prošla bez povšimnutí,že osamělá matka nemůže auto roztlačit z návalu sněhu..
Co se týká mého života dál.. pak mi znemožnili být zaměstnaná pro pověst, jakou mi dali, horší jak Berdychův gang. 
Ano..dali mi rekvalifikaci projektového managera (aspoň v tom se trošku postarají o maminy- díky jim, ač jde tu o miliony..)za peníze z Evropské Unie( možná na to přispěl i nějaký americký zahraniční sponzor), ale zároveň mi znemožnili v této oblasti podnikat, protože mi neumožnili praxi..ani tu žádná nabídka práce pro mě nebyla..čili dodnes nemám dobrou práci ani možnost se v tomto prosadit.. Dokonce ani vlastní bratranci , co podnikají a dělají přes právo mi tu praxi neumožnili a proč by měli, že ano?? Jde jim o vlastní peníze..Neměla jsem peníze ani pro rozjezd podnikání a nikdo mi neporadil na co mám a na co nemám nárok. Skutečně luxusní morálka tohoto státu!!
Říkali: ona je šikovná, ona si poradí, ale zároveň říkali: je blbka, co nic neudělá...a z čeho a kde? A zároveň to pěkné, jako hyeny, vykrádali..
Zaměstnávali mě jako "citlivou dušinku s pěkným ksichtem" na LDN k umírajícím, k postiženým děckám, mentálně retardovaným ..utírat prdelky , roznášet letáky (mimochodem, odsud mi i dvakrát nedali výplatu) a dělat nejšpinavší práce...v mateřských školách a jiných školách pro mě místo nebylo...a jak jinak s praxí pedagoga a zkušeností školy, co má Martin Lněnička z dětského domova v Horních Počernicích vystupující v Praze v televizi...k romům jako učitelku do školy..
Moje sockovské sestřenice- osamělé matky, co jsou kurvy v bordelu vyhulující trávu a tančící u tyče -se mají lépe než já slušný občan této republiky co nekouří a nepije... 
 Nyní ležím sama, opuštěna se zbytkem, co mi zůstal na koberci zmlácená jak pes, ukradli mi 3 projekty a oslavili sami sebe, nehledě o hmotných věcech, i ke kterým jsem měla citové pouto, co mi ukradli a použili - jak jinak, na své podnikání...:-((, lidé se mi vysmívají a smějí do očí, že s takovým ksichtem nevydělávám v luxusním hotelu či bordelu, jak oni a nemám ani možnost tohle vše opustit, protože není kam a.není  ani za co, tento měsíc a následující 3 měsíce nemám nárok ani na sociální podporu, protože předešlý zaměstnavatel mi udělal spor ve výplatě a do vyřešení není potvrzení, čili nedostávám nic...., sociální organizace v Regionu Vsetín si nahrávají tak, že proškolí ženu matku, mezitím, co je na školení, protože se ví, že se školí -ji doma vykradou..a pak ji nechají osudu, ať se stará sama., nebo zdechne, případně jí jako to dělali i mě, natahují soudy , či rozvod na 5 let(ano..bylo by to na ústavní soud, ale žádný právník mi nepomohl),..ať maká a platí, nebo ať nemaká a bude za socku.. cigáni, ti naštvaní na lidi... kradou ve velkém, socky taky, další lidé dělají a vymýšlí naschvály...škoda slov, tenhle svět je kurevsky odporný a ti manageři nahoře, co možná dělají, dělají jen pro sebe a ne pro lidi, ač nasadí úsměv lobisty.. a ti , co si hrají na ty managery a krále ví hovno o tom, co si člověk prožil, dokud  si to sám nezažil..., doufám, že brzy všichni i ty falešné celebrity, zahynou..a svět skončí a klidně Vám tuhle zpověď přeložím i do angličtiny, španělštiny, francoužštiny, němčiny, portugalštiny, .znakovky pro neslyšíci, latiny...stejně je to jen -jak házet hrách na stěnu..:-(..škoda slov..
Vážení přátelé..zabíjíte se sami.., že likvidujete šikovné lidi a vyzvedáváte krysy v tomto systému, ale kdo chce kam..jednou to poznáte..a těm zlodějům, co mě okradli vzkazuji, že jednou je bude hodně mrzet, co mi udělali..poznají to.. Nyní je to vše marnost nad marnost..neb vím, že oni bezostyšně i díky systému v CR kradou dál :-(..ale oni za to nemohou a nikdo za nic nemůže, že ano :-(((
napsal/a: Jenny_Jana13 08:33 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

bubák 04.04.2018 12:34:09

bubák smrdí ????? prochcaná trubice jo a bubák ho nemá