http://www.novinky.cz/domaci/216480-snaha-zrusit-odmeny-politikum-je-krok-spravnym-smerem-mini-necas.html


Správně, protože motivováni, chváleni a odměňováni by měli být hlavně ti ve spodních řadách, co se snaží a pracují a tvrdě makají na kvalitnějšim rozvoji civilizace! Třeba takový dědeček, co obdělává pole pro pár brambor, žije měsíčně z 4500,- Kč , kdo jej pochválí, jak je šikovný a dá mu odměnu? To ale, samozřejmě, šlechtu nezajímá.Vzhledem k tomu, že nás lidí přibývá, měli bychom si uvědomit , že i šlechta se skládá z lidí  a jako taková, ač vede prim, nemá vézt prim , co se rozdělování  odměn pro samu sebe a pochval týká!(tolik slovo od zástupce obyčejného lidu, co se nechce ani nadvyšovat ani ponižovat)Šlechta má již tu odměnu, že může pracovat jako šlechta.

http://www.novinky.cz/domaci/216512-kuceru-zprostil-ministr-funkce-den-nato-rezignoval-a-chce-jeste-soudit.html

Tj fakt dobrej lišáček. Typická právnická klička. Zaslouží si tu odměnu jít řádně do důchodu! Protože se má rád a je vychytralej a ukázal jasný příklad, jak právníci v ČR pracují a už bych jej více nekritizovala, ačkoliv..chrakternější lidé byli patrně tímto přístupem zaskočeni, musíme si uvědomit, že v právu o charaktery nejde!Jde tu hlavně o zákony a orientaci v nich!A zákony jsou dané (nejen daně)! Jak? Inu, se vůbec div světe, ze nás za ně UNIE přijala!

http://www.novinky.cz/domaci/216379-rodice-anicky-nabidli-za-pomoc-pri-zachrane-dcery-3-5-milionu.html


Moje domnenka, mozna spatna..Navrat k prvnimu dni:Pracovali tam zednici? Co delali- zdili zed???
(tedy v pripade vrazdy)
V pripade unosu radeji nic nepsat

http://www.novinky.cz/krimi/216524-sestnactilety-chlapec-skocil-pod-rozjety-kamion-pred-zraky-divky.html


Patrne slo o nestastnou lasku...Vzkaz vsem nestastne zamilovanym:
Uvedomte si, ze nekde, mozna i vedle Vas je nekdo, kdo se citi vic sam, nez jsi prave Ty, nejsi sam , co je tak moc nestastny a sam..uz proto, abys toho cloveka nasel a pomohli ste si vzajemne, zij!

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/216436-obama-navstivil-mesitu-aby-zlepsil-vztahy-s-muslimy.html


Na jednu stranu chapu muslimy, ze jejich hlavni  politikou je vlada co nejvetsi rozloze uzemi, ale na druhou stranu nechapu pana Prezidenta tak "obrovskeho", co do uzemi, svetadilu , proc podotykal onu vetu, ze v Jeruzaleme by si nemeli zide stavet byty, ackoliv se populacne mnozi vsichni lide, bez rozdilu vyznani a politicke prislusnosti...
Takovy divadylko
(ackoliv ja nepatrim nikam, nestojim ani na strane zidu, ani na strane muslimu, ani na strane krestanu, ani na strane zadne politicke ci apoliticke strany...beru to objektivne, jako obyc mravenec na tomto mravenisti nasi Zeme..)

Sorry, mi se lip pise na angl klavesnici bez hacek a carek, ale neco sem opravila, aby si treba nekdo nevzal LIŠÁČKA za LISÁCKA( ve slově úlisný, to by se mohlo dotknout neci osoby a to nebylo mym  skutecnym cilem)..
Mym cilem je, aby se neco takoveho jako je laska,  dobro , porozumeni a pohoda, dohoda  lidi bez nasili propagovala po svete jako smysl zivota...

napsal/a: Jenny_Jana13 08:12 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář