A dekuji bohu, ze mam, co mam...kez kazdy z lidi moudre prijme skromnost..do hrobu si svuj diamantovy prsten nevemes, ale ve druhem svete se te zeptaji, co si udelal pro lasku?

Mela jsem lasku a lide mi hodne ublizili..
Danny..vis, neni problem v demokracii,ale ve spatnych zakonech..anarchie byla predzvest kazde revoluce a konce jednoho veku..Kdyz se kouknes do minulosti..kolecko se toci porad dokola, jako s modou, lide nikdy nezmoudri! Byly moderni kalhoty do zvonu, pak se zacly libit trubky, babicky kalhoty do zvonu vyhodily, ale za 20-30 let byly opet modernim hitem. Tak je to i s vladou a lidmi, prvni nadvlada silnejsiho lidu feudalismus, pak ale stavka, povstani..manufaktury..ve jmenu valky a hesla:oni se maji lip, nez my!Pak jak lide pocitili bolest valky, chteli mir, jak meli dlouho mir, chteli zase valku, prisel kapitalismus, pak opet se jim znelibil, nastala revoluce a socialismus...
V socialismu, kdy byla vlada delnicke tridy..a opet se mladi spatne ve skole ucili a zase zvonili klici a chteli kapitalismus, ted se jim kapitalismus nelibi, zase by chteli vladu delnicke tridy...mno...lide sou proste nepoucitelni, neskromni a chteji vzdy to, co nemaji..a kolo se toci dal..kdyz skutecne existuje Buh, nebo stvoritel teto zeme, ukaze lidem bez zbrani, povstani a valek, jak sou blbi a kdo je ON! Joo..ale cekani na jeho prichod , jestli tedy nelhal...je dost krusny..protoze kolecko lidske nemoudrosti se toci stale dokola dal! System, co nyni je a ovlada i internet si sam reguluje svet. EU je snaha zabranit valce a nastolovat mir v ramci Evropy, ovsem studene valky bezi dal a ti vzbourenci v Londyne jsou jen figurky pesaci na sachovnici sveta, tyhle zpravy jen dezinformuji a zkoumaji lidi, jak zareaguji, protoze Londynu staci lusknout prstem a je razem takovy klid a ticho v ulicich, ze i spendlik bude slyset spadnout a cernej ho jeste rad se svou uklizeci karou na namesti zvedne a u toho si zatanci.
Je to na kazdem cloveku, jak se bude tocit kolecko soukoli sveta...a jak se jeden s druhym bude clovek doplnovat...jeden moudry clovek rekl: bud budem spojenci a budeme se doplnovat a pomahat si..nebo vzbourenci a budeme proti sobe bojovat.
Tj veskery zakon na zemi. Je na kazdem , co si vybere a je na vlade, jakou moralku v tomto zakone bude podporovat. Ja k prijde lhar a bude rikat: vzboureni je lepsi, vzdyt oni se maji lip nez ty a ty se muzes mit taky lip nez oni..je na kazdem cloveku, co prijme anebo zaleze a veme si chleb s maslem jako ja a brambory s mlikem a rekne: chvalim te boze za skromnost, do hrobu si odnesu jen lasku ..
a vy se pachtete a pobijte ve jmenu zla, protoze stejne zjistite, ze je vsecko porad dokola a marnost nad marnost..stejne nepokoj nevede nikam a ten, co stvoril zem rekl: Pokoj vam...
Oni i bohati prijdou na to, ze zlato, diamanty a moc- je spatny smysl zivota.., mozna maji na lepsiho lekare, lepsiho rejtare i lepsiho ucitele, ale sami jsou strasne nestastni nad kamenim luzy, co na ne jsou metany..protoze oni zavidi jim, ze oni musi zit skromne a ti nahore plni svuj brich a zavidi tem dole , ze se sebrou a jedou si kam chteji a delaji si co chteji, bez toho, aniz by se o nich psalo v novinach, ze pouzili znackovy mercedes a boty se jmenem luxusni.. kazdy jsme to s cim umreme..a byla jsem svedkem toho, jak stary hnusny pachnouci a ozraly hrobnik, pichal namyslenou doktorku za zivota, co krasne vonela a nyni jako mrtvola lezela pred timto odpornym pachnoucim hrobnikem..a on si na ni plival a smal se, jak ji muze nyni zneuctit on, on je prece nyni ten pan a ona ma smulu, mrcha jedna namyslena!
Smrt..ta je jedina z celeho sveta spravedliva...je to smutne, ze dobry clovek kolikrat umre driv, nez svine, co skodila...a mozna i hodneho cloveka zabila :(, ale verim, ze tam, tam je pocatek spravedlnosti a smrti to zacina...protoze..jak to sleduji..zacatek toho zakona je zakon , ze tam nahore...jsou jine hodnoty a u toho soudu, jak lezi tela v marnici, vsecky jsou bose, hole, ...prazdne nadoby... PAN- NEPAN, jednou se sejdou vsichni stejne..a ti chudi, zijici dole zjisti, ze rozcilovat se nema smysl a ti bohati, zijici nyni na zemi nahore budou plakat vic, nez zraneni dole..tj zakon vsech veku, lec lidstvo nepoucitelne az do skonani veku jest.
Nevim, co je po smrti, ac jsem mela jiz klinickou smrt ase svetlem jsem se sesla a premyslim o tom, co na zemi ma a nema smysl....a je mi smutno..jakoby marnost nad marnost..
Proklinam vsechny, co zavidi , vymysli si a lzou a okradaji, at cerne  ci bile a  svedomi a..moudrost neposlouchaji a proklinam vsechny, co ve jmenu penez si uzivaji a podnecuji v lidech nasili  cloveka na cloveku spatne svedomi maji a moudrost neposlouchaji... Penize jsou satanovo dilo, stejne tak lzi, kterymi vede cloveka proti cloveku..Vsechno, co pise bible, se plni...tj pro znalce, co ji ctou a premysli nekdy nad tou knihou, velmi zajimave v souvislosti se svetlem! A dal???
Lide potrebuji na zemi vodu, nemit hlad-jidlo, vzduch, lasku a jeden druheho...tj zaklad pro ktery kazdy z vas musi zit, zbytek je nadbytek. Hlad podnecuje nasili...Nasilniky pochytat, nakrmit..a zeptat se: Proc to delas? Kam smerujes???
Pokoj vam...
Skoda slov..smeji se mi
napsal/a: Jenny_Jana13 09:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář