Píše se, že skoro ani jedno moderní manželství není spokojené a šťastné, jak by lidé chtěli. Prvořadým problémem všeho jsou peníze? Ale to není proto, že by lidé nechtěli se mít rádi, nebo nechtěli propagovat lásku, ale každý si stanovil jiné cíle. Výhody manželství z dob minulých, jako bývaly slevy na daních, nemanželské půjčky a i finanční jistoty obou, což většinou bývalo za komunistů, že mladí manželé měli slevy a bezůročné půjčky na stavbu například vlastního bydlení a propagovala se rodina, rozvody se odmítaly a děti byly hlavním cílem, tak tyto výhody jsou už s dobou dávno pryč. Odborníci odkazují mladé lidi s problémy na dobu minulou, dobu našich babiček. Ale pro mladé jsou babičky něco jako stará věc, nepotřebné zboží a je jim to tak i vsugerováváno reklamama a různými jinými prostředky. Což je dost škoda, protože babičky, pokud nejsou fůrie, co mladým závidí a rodinu ničí, tak babičky jsou nejmoudřejší poklady i dědečci, co znám..., jenže společnost je nechce, tak mladé učí, aby po tom všem, co splnili a udělali prej je jen odložili jako nepotřebné zboží..svoje si splnili a co jdemem dál, že ano!

 Problém je v celkové společnosti, v požadavcích daného jedince, jaké má představy o manželství, co od něho očekává a taky je problém v rodině, okolí, dále v prostředí, kde vyrůstal, nebo vyrůstala, dále v tom, co si přeje...jaké má očekávání, co vkládá a co za to očekává. Například muž vstupuje do manželství s tím, že ho holka vzrušuje, strašně se mu líbí, má možná nějaký majetek a jeho láká, že má babu do které může  najíždět každej den(tedy myslím sex a uvolnění ), ženy tomu říkají milování, ale muži to dycky berou jen jako uvolnění, oni nemají hormony na lásku, holky, nemylte samy sebe:)) mno a například dostane s holkou i dvůr, kde si může montovat tu svoji motorku...nebo fáro.. to muži stačí..ňáká jistota je..
Holka očekává podporu, prestiž, náruč a hlavně, finanční zajištění a prachy pro svoje dítě..
Pakliže holka očekává ještě, že muž umí vařit, prát, žehlit, houpat děti..noo, sbohem, ale když to muži nevadí, proč ne..co by pro svoji princeznu neudělal? :)
No, to je jen příklad, v konečném výsledku může žena i muž očekávat něco zcela jiného....
Pak, jak příjdou děti, najednou se ale všecko změní.!.
Mno, jsou tu totiž i jejich očekávání, teď záleží na toleranci každého a taky úctě k tomu, koho si vzal, a protože většinou každý člověk je tvor sobecký a dle reklam, co do člověka stále hyenistická kapitalistická společnost sonduje, každý člověk  má jako blesk jít  výš a výš, s cílem mít víc a víc, ale pozor, mladí lidé, to je lež!
 Představte si příklad...kluk úplně obyčejný se zamiluje do úplně obyčejné holky, dejme tomu, že jsou oba dělníci, nemají televizi, žádná média do nich nesondují, aby měli více a který prací prostředek je ten nejlepší, ona pere v mýdle, on jezdí na starém kole ., co nalezl po dědečkovi, ona se léčí bylinkama, doktory nenavštěvuje, soudně neřeší nic, pojistky nepotřebují, při tom se starají o krásné děti, ona umí plést, háčkovat, dobře vaří, zná bylinky, miluje přírodu a své děti i svého muže. Vaří marmelády, sbírá bylinky, ovoce, děti spokojeně pobíhají na zahrádce kolem domu..Mají i pec, v noci nemusí svítit elektrikou,ale mohou, ale jen tak, že se jim to líbí, používají petrolej, studnu mají vlastní, co dva roky ji vyčistí..,mají svá hospodářská zvířátka a pečou chleba domácí.., vzadu za domkem je malé políčko. Odpadky zlikvidují, spálí, nebo dají do humusu. Občas si přivydělají trhem, dělají domácí keramiku. On není žádný frajer, kamarádských dýchánek v hospodě se nezůčastňuje, miluje svou rodinu a své děti...buduje a opravuje domeček, nic kromě jeho rodiny ho nezajímá..reklamy o nejlepších alkoholech, cigaretách a že muži mají své dny nezná...Takovej film Na samotě u lesa..
Super, co? No, jenže tohle mladí nechtějí...To už není moderní...Tak já nechápu psychology, společnost, politiky..o co go? O co jako v téhle hře jde.., když z jedné strany se sonduje, že kdo má nejvíc peněz, je největší borec, kdo má nejlepší auto, nejlepší prestiž, kdo nejlíp napálí svého souseda, kdo je borec, tomu se tleská..., nechápu, že se v dnešní době ještě najde osoba, co se vůbec  tomu všemu, co je ,diví.., že to tak je!!!????
Vždyť, kdyby se i našla na krásno taková family, kde by se dva takto milovali a rodinu svoji budovali, vždycky se zvenku najde nějaký závistivý pako, ať už v podobě rodiny, že teta závidí té holce dejme tomu i tu blbou háčkovanou dečku, nebo sestřenka by chtěla taky takovýho manžela, tak mu vleze do postele a on"blbec" se s ní vyspí...nebo ze strany spolupracovníků, kamarádů, co do nich budou tak dlouho rýpat a mít z toho radost, že se mezi sebou perou.., až se ti dva rozvedou k radosti všech? Nebo se stane přírodní katastrofa, ale kdyby se ti dva milovali i tu zvládnou...
Nebo ze strany společnosti, která na ně bude nakládat stále větší a větší požadavky, že nemají novou pračku, nové auto, sociálka, že nemají děti oblečené, jak by měli, jakto, že pobíhají po zahradě s holým zadkem? Nebo se do nich obují média, že jsou na dnešní dobu netypičtí, nebo se najde nějaký jiný úchyl zvenku, co jim, nedejbuh, ublíží ještě hůře, zde tu nejmenováno..., nebo dojede borec v Mercedesu a bude onu slečnu sondovat na erotické služby, nebo  nějaká navoněná slečna, co bude sondovat toho muže...
Čili v konečném závěru....rodina se prostě rozpadne a to už vlivem jak  z venku, tak zevnitř..
(Miluju film  Taková normální rodinka a Ranč u zelené sedmy, ale vím, že v tomhle světě nereálné )
Uvědomujete si to , lidi, co děláte???
Většinou ne! Protože prachy, prachy, prachy..no love, no láska..jen prachy!
Bez prachů dneska si člověk už ani neuprdne.. A viva,
rodí se další nešťastní lidé, další nešťastné děti do rozdělených a neštastných rodin, nebo..možná ty svině se v tom vyžívají a jsou v tom, co je, šťastné, tak se, prosím Vás, ale nedivte, pak, jak to končí!
Kdo za to může??? No Ty, Ty sám, člověče za to můžeš, jak to vypadá! Ty můžeš za ten rozvod, co jsi způsobil! Ne ona..ne on, ale Ty!Ano, pane soudče, když už se ti dva rozvádí, tak aby z toho byla co největší prdel, že, aby to trvalo co nejdéle, že a aby se z nich co nejvíce financí vytěžilo, že? No a ještě tam pošleme svýho známýho doktora, co ty dva vykradně, že a svede se to na to, že to si udělali oni navzájem, že? Ale prachy sou v teplíčku, to je důležité, že? Takže Ty!
Ne že politici, ne že společnost, ne to, že jsi sám, za to nemůže  dnešní doba, ne média, reklamy, prachy...néééé, Ty za to můžeš, Ty, protože to tak chceš, aby to tak bylo, Ty za to můžeš, protože jsi si to přál, Ty za to můžeš, protože je to tak, jak jsi chtěl Ty! Nekachrej blbě u piva, nevedeš dobře svůj život, koukni do zrcadla, můžeš za to Ty!
 Voják, kdyby nechtěl válku a chtěl by mír, nešel by do války..zahodil by zbraň, člověk, kdyby chtěl lásku, má ji, kdyby nechtěl podvézt svou ženu, nepodvede ji a žena, kdyby nechtěla podvézt, nepodvede..Za všecko, co je ve společnosti a kam spějou problémy mladých, za to může každý ...i Ty!  Kuřák, kdyby nechtěl kouřit, nekouří, feťák, kdyby nechtěl fetovat, nefetuje, ...alkoholik, kdyby nechtěl pít, prostě nepije..bez výmluv!
Možná si řekneš, píše tu kecy! Ne..to nejsou kecy, to je realita..výjimkou je jen násilí..kdy člověk odmítne násilí a druhý člověk ho za to zabije..tohle je skutečně hnus a zaslouží si trest nejvyšší.., ale toho suď něco nad lidma, protože zákony díky Tobě jsou špatné..!....kéž by soud nad lidma byl už skutečně blízko.., protože Ty , člověče..,jsi ztratil svědomí, pokud ho nenajdeš, bude všem i Tobě moc špatně, ale pak, pak se těm koncům , člověče, nediv!....Odlož to, na co nadáváš a co nechceš a jdi tam, kde chceš být a dělej to, co očekáváš a chceš od druhých. Ach jo,..asi škoda slov
Stačí se kouknout na tváře těch, co bojují ...a ani neví...za co
Snad za přežití?...http://www.nytimes.com/interactive/world/africa/2011-libya-index.html
Ale to znamená, že nikdy člověk nebude skutečně šťastný,ačkoliv to bude tvrdit, že šťastný je.....
Neustálý násilí i ve studený podobě 
-fakt už tenhle svět i Tebe, člověče, nechápu.. Fuck off. 
napsal/a: Jenny_Jana13 10:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář