05.Únor 2008,23:26
Tato diskuze k tématu rakovina mě dostala ze všech  těch chytrých("tělo patří do hrobu zhuntovaný") velkým způsoběm...

"Moje maminka umřela na rakovinu, nikdy nekouřila ani ona, ani nikdo v rodině, alkohol pila jen z povinosti při slavnostních přípitcích. Jediné co konzumovala byla káva a to ne moc. Myslím, že příčina rakoviny bývá v psychice - stresy, nespokojenost, přetěžování organismu."

Každej okamžik na téhle zemi je myslím zázrak, zvlášt v našem případě. Všichni jsme zdraví, máme kolem sebe ty které máme rádi..i když si třeba říkáme jak je k nám svět nespravedlivej..a další věci. A ten čas není nekonečnej, jednou bude všemu konec..bohužel..bohudík. Máme jen jednu šanci, tak udělejme vše proto aby to nebyl "výstřel" na prázdno..
 
vložil: MartinekZajicek ¤


1 Komentáře:


  • 06.02.2008 23:48:37, Petajzna

    Však jsme se o tom už bavili... z toho života je potřeba vytěžit co nejvíc, a hlavně - jít si za těma svýma snama, protože tu šanci žít máme jen jednou, tak to nepromarněme, ať pak později nelitujeme... udělejme vše, co chceme, co nejdříve, ne jako například lidé z Kostariky nebo Kuby, co na cokoli odpoví "Manana" neboli později, zítra... nikdy nevíme, co se může stát za minutu, hodinu, další den...