23.Srpen 2010
Koukám , přes rok jsem se zde neukázala!!
Že by mě až na tolik pohltil ten diskuzni server, kde mam skoro stejnej nick?

A přitom se pořád něco děje. Věčně s něčím nespokojená - a když už spokojená, tak si to nedokážu naplno užít! Klasika! ... Vlastně se u mě nic nezměnilo..
Ba ne - změnilo... Změnil mě rozchod s ním, kvůli kterému jsem sem tak často psávala! Změnilo mě to odpoutání... Ikdyž pokud se zrovna ozve, mám pocit, jako by ten rok a půl co spolu nejsme vůbec neexistoval, jako kdyby nebylo ani to odpoutání.. A přitom si ale naplno uvědomuji, že už ho nemiluji! Divné!
Ani si nemyslím, že bych na něho pomýšlela jako na tzv. zadní vrátka. Ta doba je pryč!
Takže - změnil mě rozchod, a změnilo mě poznání nových lidí.. I těch, co jsem raději ani poznat neměla! Udělali ze mě jiného člověka! Aniž si to pořádně připouštím, tak na tom asi něco bude. Ale najde se tam snad i pár přátel.. Co poradí, pomůžou, vyslechnou .)
Protože ti realní, nějak pomalu / postupně odcházej :( Nemyslím tím umíraj!!! Spíš tím myslím, že si přestáváme rozumět, komunikovat, a nebo je pár překážek.. třeba když se věnují vlastní rodině...
A člověk by věřil, že s takovou A. zůstaneme kamarádky na do smrti :) Třeba jo.. třeba ne.
Každopádně se ten můj život pěkně houpe.. Nevím na jak velku houpačku jsem si vlezla, ale doufám, že brzy se dostane do té správné polohy, aby vše bylo tak nějak okej ! Kdo by si taky tohle nepřál? ...

Momentálně se proplétám v záhadném světě reality, do kterého se mi semtam mísí ten snivý... Jenže pak mě něco praští a já padááám! A poslední dobou mám pocit, že padááám dos často (věčnost) ... a ne a ne se zastavit.. Přeci ta díra nemůže být tak hluboká Leda, že bych padala nekonečným vesmírem, ale ta představa se mi nikterak nelíbí!
Čekám na zastavení - asi možná i na zázrak! Nevím, zda teď konkrétně tím zázrakem myslím "lásku" - to těžko říct... Ale určitě nějaké to životní štěstí :)
Tak snad na sebe nenechá dlouho čekat...

A snad i já napíši dřív než až za rok ;)))
Můj znovu objevený blogu / deníčku ;DDD
 
autor Mermaid | 22:21 |


Komentáře (0):