« Domů | Kalendář 2015... » | Kalendář 2014 ... » | Začínám 2014 ... » | Počtvrté Shred... » | Potřetí za mnou... » | Třetí Shred... » | Podruhé odcvičeno... » | Nová práce » | Výpověď » | Změny v práci »

Opětovné odmítnutí | Počteníčko

 

Dne 20.1.2009 jsme měli po dlouhé době plánovaný příjem do havířovské nemocnice, aby následující den vzali malého Adámka k chirurgickému zákroku. Celý týden jsme pečlivě všechno připravovali na tento den. Oliverka jsem odhlásila ze školky už 15.1.2009,   něco tam chytnul zase. A babička, jelikož měla dovolenou, si ho vzala k sobě. Celý týden jsem ho neviděla, abych náhodou něco od něj nechytla za nemoc a nenakazila tím Adámka. I on byl vlastně izolovaný. Odmítla jsem akci s kamarádkami, abych taky nechytla nějaké další nachlazení.

V pátek 16.1. 2009 jsme šli ke druhé doktorce, aby mu vzaly sestry odběry. Naše dětská doktorka měla dovolenou. Ještě jsme přišli k tomu pozdě, museli jsme odběry odvézt osobně do laborky. V pondělí dopoledne 19.1.2009 jsme šli ke své doktorce pro výsledky a předoperační vyšetření. Všechno bylo v pořádku, samozřejmě malé děti, i když se jim nic nedělá hrozného, začnou brečet, protože jim to je nepříjemné. Jako je strčení dřevěné špachtle do pusy a vyšetření  stetoskopem. V hrdle to neměl na stoprocent v pořádku, ale doktorka usoudila, že je vhodný k zákroku.

Takže já balím celý odpoledne věci do nemocnice, jak idiot a druhý den ráno mi ho odmítli vzít. Prý má rýmu. Prdlajs rýmu. Čekali jsme v čekárně na příjmu asi hodinu, malej brečel celou dobu, vedro neskutečné. Byl norvózní z prostředí, pobíhal sem a tam, házel nudou svoje tělíčko na lino a tím protestoval. No co povídat. Příjem se stornoval. Já jsem opět a zase nasraná. A hlavní PÍ*A dne je ta lékařka z nemocnice, která bere na vědomí jen to, co vidí, ale nekouká, co bylo příčinou, jeho zduřelého nosu. A to říkám, že ráno byl v pohodě, jen jednou kucnul. A kdo ráno nekucká, já denodenně.

 

Nevím, kdy se opět odebereme na odběry, protože doba čekací jsou 2 dny vesměs na výsledky. A tak už by měl dávno zákrok za sebou. Teď prý zase hrozí epidemie chřipky, to nás určitě nemine. Takže kdo ví, kdy bude po zákroku. S přístupem té lélařky nikdy. Jo, ale jedna věc je jistá, kdyby se něco stalo opravdu zlého, tak ho vezmou s blbou rýmou či nachlazením ihned. Volala jsem po příjezdu domů dětské doktorce. Doporučila mi počkat na teplejší období roku, i když tu rýmu neměl. Kredit mi došel, do prčic. Ani jsem  nestihla říct děkuji a nashledanou.

Kdo je dál naštvaný, je babička, že to opět nevyšlo, pracuje v nemocnici taky. Měla právě dovolenou a všechno objednávala po známosti už poněkolikáté. Nedá se s tím nic dělat, když jedna lékařka je KR*VA.

A propo, známý měl taky rýmu a anesteziolog ho uspal normálně a operace proběhla v pohodě.

Blbci....

 

 

 

 

Navštivte můj AVON obchůdek:))

Moji přátelé na LST, mající blog:))

Kdo se z vás stavil na návštěvu:))

Piš, piš, piš:))

    Trochu reklamy neuškodí:))