29.Květen 2007
 Pro ty co to nevědí nebo si nevšimli, tak tu mám jednu informaci k mé osobě: Už jsem zase o rok starší! Všem co mi poslali přáníčko, ať už formou SMS, ICQ nebo mailem děkuji. (speciální poděkování pro jájinka_1, která byla jedna z prvních co mi poslali přáníčko, dekuji )
 Těžko říct zda na mě stárnutí zanechává nějaké stopy. Vizuálně se snad nic nemění a jestli duševně? Opravdu nevím. Říká se že čím jsme starší, tím jsme moudřejší, ale já myslím, že to zase tak úplná pravda není. V určitých ohledech určitě hloupneme. Třeba já už jsme možná zapomněl, jak nejrychleji vyšplhat na strom a nebo jak postavit bunkr pod stolem, kde jsem se potom mohl schovat a hrát si na ponorku nebo jiný blbosti. Je škoda, že čím jsme starší tak si zapomínáme hrát a někteří to možná už vůbec neumí (já na tom ještě tak špatně nejsem :). Nicméně aby to nevypadalo tak, že čím jsme starší tím horší to je, tak několik pozitiv, která jsem zatím za tu dobu co jsem zetárnul zjistil:
1) docela jsem vyrostl, takže se nemusim bát že by mě jako batole něco zašláplo a nebo že bych nemohl vyšplhat na barovou stoličku
2) Můžu se dívat na filmy s hvězdičkou (pro ty mladší to byly ty filmy, kdy někde někoho zastřelili, řekli sprosté slovo nebo náhodou ženám vykouklo koleno z pod sukně)
3) můžu u sebe v pokoji udělat nepořádek a nikdo mě za to nevynadá - sice si musim po nějaký době vnadat já a uklidit, ale sem to já kd řekne jak moc uklidit a kdy
4) nemusim dodržovat večerku a nikdo mi nedá zaracha
.... no abych toho tady nevypisoval moc. Když to shrnu všeobecně, tak jsem se prostě stal pánem svého života a získal spoustu výhod. Nicméně pro dospělé platí spoustu příkazů a zákazu se kterou si děti lámat hlavu nemusí, jako jsou například daně, placení složenek, každodenní honba za penězi a spousta dalších povinností.
 Pravděpodobně každé období lidského života má své pro a proti. Jsem zvědavý jaké další situace a nástrahy mi osud přichystá. Jediné co teď vím je to, že se nacházím na začátku LÉTA svého života a měl bych si to patřičně užít ...... Vždyť léto má skoro každý rád. Takže LIDI užívejte si a možná to bude znít jako otřepané klišé, ale každý den stojí za to aby se prožil na plno!
Vložil: Mr_Dadi ¤