06.Únor 2009

   Así Vám ten titulek moc vtipný nepřipadá, ale mě nic lepšího zrovna nenapadlo :) Dneska byl celkem povedený den. V práci nebyla moc velká zátěž a že bych se dvakrát předřel se říct taky nedá. Prostě jsem si jel to svoje a snažil se odvést kus dobré práce, za kterou mě po rameni nikdo nepoplácá. Nicméně mě dnes potěšil jeden člověk, který volal, jako všichni ostatní, o radu s tím, že mu nefunguje net. Tak jsem se zadíval do databáze, našel jsem si danou přípojku a jednou stiskl magické tlačítko "ENTER". V tu chvíli to zákazníkovi začalo fungovat a bez toho aniž bych cokoli udělal, se mi dostalo slov díků a poklony o dobře vykonané práci  Tak jsem měl velikou radost no.
   Po práci jsem si jel vyzvednout lístek na ples jedné kamarádky nebo spíš známe? Když jsme spolu dali panáka tequily počírá se to za stvrzení kamarádství? Asi ně no :) Tak prostě jsem si jel vyzvednout lístek a samozřejmě ho i zaplatit ... být nějaká celebrita, tak by platili oni mě, ale že nejsem, tak mám peška (sorry Míro). Nečekaně jsem tam potkal i svoje sluníčko. Opět krásná jako vždy, ale říkat jí to nemá cenu, protože mi to vždycky stejně vymluví, tak si to alespoň můžu myslet  Po vypití jednoho pifsona (Starobrno - nejlepší pivo na celé Moravě, ale radši bych si dal Plzíňku, no což neměli a proto beru co točí :)  jsem si to namířil směr domov - tím myslím domu, kde spim, ne domov kde se každy pátek a sobotu dějí ty zvěrstva, kterých se občas taky rád zůčastňuji. Dneska jsem nějaký vtipný a to jsem si ani nedělal ovesnou kaši s jablíčkem a medem. Asi za to bude moct Frankovka pozdní sběr ročník 2006 trať Přítlunická hora. Dobré červené, ale zatím jsem koštnul jen jednu sklenku, dneska asi nic víc nebude.
   To jsem ale přeskočil jinam. Takže po pifku jsem jel domů, kde jsem se mohl na hodinku natáhnout, než jsem vyrazil na tradiční čtvrteční fotbalové střetnutí profesionálních kritiků správného fotbalového umu. Dnes se mi celkem dařilo a Ládíkovi jsem nasázel pár gólů, z čehož jsem se povrchově radoval, ale uvnitř hlavy jsem pořád přemýšlel nad jinými věcmi, tak jako poslední 3 týdny. Mimochodem Ládík mi dost gólů zase vychytal - Láďo? Co takhle nějaký úplatek, abys mi těch gólů pustil víc? Slevové kartičky do Mekáče? Bereš?! No zpět k zápasu, kdy se šance tvořili na obou koncích hřiště a kolikrát k tomu nepřispěl žádný hráč  Nakonec červěňáci dotáhli zápas do vítězného konce a to zřejmě díky tomu, že si konečne Vávris před zápasem vrznul a docela mu to šlo. Jo a taky Pepé měl dneska střeleckou formu, Vili opět předváděl své driblérské kousky, které by potěšily nejednoho fotbalového fajnšmekra, Kůča odvedl v obraně kus dobé práce, náš golman vychytal plno šancí (jen doufám že nepujde do bordelu, aby nechytil nějakou tu breberu, když mu to tak jde :) a nakonec já. No o mě radši mluvit nebudeme, protože bych se musel pochválit, jelikož jsem přeci "nejlepčejší Dadi" na hřišti (a taky jediný!)
   Když jsem přišel domů, tak mě mezi dveřmi přivátala nádherná vůně čerstvě upečeného chleba, který jsem dal dělat ještě než jsem vyrazil na fotbal. Byla to směs na slunečnicový chlebík, kterou jsem vylepšil ještě trochou sušené bazalky a mexickými bylinkami - no prostě mňamka. Ještě teploučký jsem ho vyndal z formy, namazal máslem a překril plátkem anglické slaniny. No co ti budu povídat, prostě dobrota, kterou jsem vyšperkoval sklenkou již zmiňovaného červeného.
   Teď sedím na svém zeleném gauči, na důlku který jsem si v něm pracně vyseděl a píšu tyhle řádky. Usrkávám další doušek červeného a píšu si s Michalem. Sranda s nim. Je to fajn kluk a výbornej kamarád!!! Doufám že si tuhle větu přečetla nějaká slečna, která by Michalovi alias Misegovi dala co hledá. Není to nic neobvyklého, Míša prostě hledá jen lásku a porozumění. Takže doufám, že s nim Chriiis pujde do kina a nebo alespoň na tu čokoládovou zmrzlinu.
   Tak končíme, zavíráme a jdu se dívat na nějaký filmeček. Jsem zvědavý jestli dokoukám a nebo dříve usnu, po tom dnešním namáhavém sportovním výkonu. Ještě že zítra nemusím ráno vstávat, protože mám odpolední :)

Vložil: Mr_Dadi ¤