30.Prosinec 2008
   Jako vždy jsem dnes čekal, co zajímavého se dozvím z dnešního koroskopu a ejhle co mi osud na dnešek přichystal: "Moc nepřemýšlíte nad tím, že se vaše stále málo spokojené okolí tváří,jako by se napilo pelyňku. V tomto duchu jednoduše vstupujete do oslavve starém roce, který zatím Blížencům přinesl velké množství těžkostí.Ale i lásky, proto svého přechodného partnera nechcete moc drážditsvými milostnými představami, na které jsou zvědaví i jiní."
   Ve své podstatě je to pravdivé. Letošní rok mi opravdu přinesl řadu těžkostí. Dva rozchody v jednom roce? No panečku! Když zapátrám v paměti, tak to se mi ještě v životě nestalo! Štěstí ve hře taky moc nebylo a když bych se chtěl ponořit hlouběji do situací v letošním roce, tak bych zjistil, že nastalo spoustu zvratů a změn v mém dosavadním průběhu života. Abych byl ale spravedlivý, tak musím podotknout, že se stalo i hodně věcí pozitivních. Sakra! To vypadá jakobych chtěl hodnotit uplynulý rok a úplně jsem odběhl od tématu a tím je přeci dnešní horoskop!
  Okolí se sice tváří trošku kysele, ale nevidím nějaký extra vzestup kyselých oblyčejů, než kolik jich bylo v kterémkoli dnu v letošním roce :-))) Hehe, teď se ještě ke všemu směju svým vtipům, ale uvidíme, co budu říkat na konci dne. Kdopak se asi potom bude smát co?! Doufám že zase jen JÁ!!!
   Ale zpět k rozboru dnešního horoskopu pro blížence, což jsem i já. Co se těžkostí týče, tak to už jsem nakousnul už v úvodu, nebo snad naťuknul? Každý si to přeberte sám, jaké sloveso to nejlépe vystihuje  a zda se tam hodí více naťuknutí a nebo další úroveň na žebříčku -  nakousnutí ..... Hehe, já se snad  opět směju dalšímu ze svých vlastních vtipů .... Panečku, tak to se mnou jde z kopce  nebo je to normální a nebo to se mnou jde do kopce? Já sem ale pakoš :-D (pokud už nečtete dál tak to chápu, já bych to přestal číst už po druhém odstavci ....!)
   No a na závěr tu máme tu nejzajímavější část horoskopu, kde stojí, že nechci dráždit svého předchozího partnera (u mě tedy spíš partnerku, abych byl přesný a vyhnul se zákulisním drbům) svými milostnými představami .... No tak to nevím, třeba bych i dráždit chtěl a nebo bych se nechal dráždit jejími představami? Nicméně je tam onen dvojsmysl, kdy nevím zda je to dráždění typu: "Co mi to tu kecáš, ty jeden úchylnej bastarde, já tě snad nakopnu .... (kamsi do intimních partií), aby ses uklidnil! Vlez si radši pod studenou sprchu ..... nadávka ... nadávka, nadávka ..." A nebo snad dráždění typu: "Miláčku, ty tvoje řeči mě strašně rozpalujou a vzrušujou. Už mi to dlouho chyběly ty tvé sladké sexy nesmysly. Nechceš mi to jít názorně ukázat, protože teorie bez praxe je hodně nezáživná a nudná .... Šeptej mi do ouška co si ještě představuješ lásko?!" Toť otázka, který z dvojsmyslů si vybrat! A navíc na konci stojí, že je na moje představy zvědavý i někdo jiný. Samozřejmě pro toho platí taky předešlé dvě varianty a tak nevím, zda se mám těšit a nebo spíše děsit?!


   Takže koho dnes zajímají moje milostné představy?

Podpis
Vložil: Mr_Dadi ¤