26.Květen 2011
Autor: Pacany.. v 23:22

Ani  nevim kdo sem chodí a čte si to. Myslim si, že snad nikdo. Tak kdo v dnešní době chodí vůbec na slavný libimseti.cz ?? Každý žije facebookem. Dny, kdy každý serfoval na líbku jsou dávno ty tam. Myslim si, že dnešní pubertáaci ani nevědí co to je. Hold ale taková je doba. No a proč to sem píšu? ..

Mezi chcípakem a žumpou není smrt s kurvou. Měl by to být zlatý střed. Chcípnismus je strašnej. Lidé by s nim chtěli bojovat, ale nemůžou, protože už se tak narodili. Chcípakama za život a chcípnou chcípacky. Ubohost, směšnost snad i tragikomická sebelítost. Co na to říct? Trapný, trapný a chudáčku?? Jak můžem lidem kteří nežijí, ale pouze si osobě myslí při čemž jsou nic v tomto světě plných krás a zajímavostí pomoc? Je to kruté, ale když se narodí postižené dítě, tak je postižené, bude a (až nás opustí) bylo. Já tady nechci házet špínu na chcípaky. Vždyt oni za to nemůžou. Co zmůžou? Závidět druhým? Tahat si triko?

Žumpy jsou extrém jak pračka při 1000 otáčkách s každodenním praním jiného prádla. Je to zajímavější než chcípi? .... Jo

 



0 Komentáře: