28.Říjen 2008
Autor: Pacany.. v 14:46
Fakt bych nikdy nevěřil, že si to někdo bude číst, ale jak jde vidět, tak si to někteří čtou, což mě velice překvapuje. A tak tomu začínám i věřit že nejsem takovej loser, i když tu hru o to jsem tenrkát neprohrál. Nevim, asi si to nepřečte, ale asi by si vzpoměla, v čem pevně doufám =DD .. Nesmysli nesmysli to je moje =D .. když si to tak čtu od začátku, tak mi příjde že to nema ani hlavu ani patu. Mě to nesere =DD .. třeba to nekde tu patu má =) .. a třeba ne, však je to na tobě co v tech pár blbejch slov budeš cítit. Třeba to na tebe dejchne jasnymi faktami nebo naopak neurčitými frázemi, které se tak krásně čtou, že ti je to až líto si to nedočíst až do konce. Zvědavostí která nemůže vědět co se skrývá v posledních větách, v uhýbajícímu pohledu, skrýváním se před venčiteli psů a zeptání se na otázku na kterou se člověk nikdy nechce zeptat, protože by tu odpoved očekával. "dž" .. nebudu sem psat o sobě =P .. bylo by to zbytečný. Znám se ze všech nejlíp, ale někdy nevim kde je ten problém. Mám otázku pro karty, ale nechci si je vykládat, protože proto .. protože sám nejlíp vim co chci a co ne =DD .. jooo zasmál jsem se, ale ja za to nemůžu. Lámu hole nad lidmi. Ale u někoho bych ji nezlomil za nic na světě. Jsem "idiot" jak to o mě řekla jednou moje bejvalá a asi ma v něčem pravdu. Všichni se za něčím ženou, každý hledí na sebe, už to není jako dřív, je to jiný. NE že by jsme razantně zestárli, to ne, ale ten svět stárne čím dál tím rychleji, asi to bude tim časem. Utíká a utíká. Když si člověk spočítá kolik letos bude sourozenenci, kdyz si vzpomene na ty bitky kdo bude sedet za řidičem, na to rozsvícení vánočního stromečku v pět ráno, to fakt tak rychle uteklo?? Nechce se mi tomu věřit, i když to každy den vidim. Je to zvláštní, jak člověk nic nemá. Kdo může říct, že něco má?? .. asi to řekne hodně lidí že maj bla bla bla, ale stačí zloměk vteřiny a maj prd a vořech v tom životě, najednou jako by to bla bla bla nikdy neměli. Život je nevyspytatelný a i smutnýmu člověku může být ještě hůř.
Seru už na to psaní tady =DDD .. jdu si číst knížku kterou jsem dal člověku kterej se mnou musel trpet a tancovat se mnou
Tak se měj, koukej se do zrcadla at víš jak vypadáš, usmívej se a když nebudeš moct večer usnout - vzpomen si na mě a dej si cigárko z okna. A až ho dokouříš a lehneš si do postele, pocítíš takovou malou bolest na prsou. To je ta cigareta, ktera ti nedala spát.
 



0 Komentáře: