Saphire

31.Květen 2007

Svůdné ženy nemusí být krásné. Proč jsou tedy tak sexy?

Svůdné ženy nemusí být krásné. Proč jsou tedy tak sexy?

Možná takovou ženu znáte. Nohy jako sirky, místo nosu skoba a skřehotá jak nastydlá vrána. Muži ji ale považují za neodolatelnou sexbombu a jen tají dech, když kolem nich projde. Proč to dělají? Protože jim připadá přitažlivá. A přitažlivost se vzhledem moc nesouvisí.

Když mrknete na fotky Shakiry, Nelly Furtadové nebo třeba Scarlett Johanssonové, zjistíte, že ani jedna z nich neoplývá klasickou krásou. A přitom všechny působí neuvěřitelně sexy. Prostý magnetizační trik spočívá

v tom, že mají samy sebe rády takové, jaké jsou - anebo to alespoň úspěšně předstírají. Znají pár naprosto jednoduchých metod, které si teď můžete osvojit a nosit se jako pyšná kočka i vy. Čtěte, jak hladce vklouznete do kůže sexy šelmy.

Tají své nedostatky

Spousta žen při pohledu do zrcadla ohmatává hlavně své neoblíbené partie. A s gustem je peprně okomentuje - před partnerem i před kamarádkami. Určitě ty scény znáte: Jedna přítelkyně pronese: „Bože, ten můj zadek, jsem tlustá jako vepř,“ a ostatní se hned chytnou a začnou samy sebe shazovat. Nefalšovaná sexy kočka se ale takovéhle „zábavy“ ze zásady neúčastní. Moc dobře totiž ví, že jakmile kritiku vyslovíte nahlas, zahnízdí se v mozku a začne vám podrývat sebevědomí jako nastartovaný krtek záhony růží.

Jednoduše mlčte. „Když budete pořád zdůrazňovat, co se vám na sobě nelíbí, za chvíli si budete připadat jako tlustá a odporná příšera,“ varuje šestadvacetiletá studentka Martina. „Navíc tenhle pocit o sobě podsunete druhým a oni vás právě tak odpornou/oteklou/vychrtlou začnou vnímat. Proč byste tohle proboha dělala?“

Držte se těchto pravidel:

>> Buďte na sebe hodná. Až vás bude příště na jazyku svrbět neodbytná poznámka, že vaše stehna připomínají slušně vypaseného dinosaura, položte si otázku, jestli byste něco podobného klidně prohlásila na adresu dobré kamarádky. Asi ne. Tak proč byste urážela sama sebe?

>> Spolkněte pomluvu. Přestaňte kritizovat vzhled jiných lidí. Urážlivými řečmi jen vyvoláte dojem, že sama zápolíte s neduživým sebevědomím.

>> Děkujte za lichotky. Když vám někdo pochválí hezkou sukni, možná odpovíte větou: „Ta je ale jen z výprodeje, tu už mám dlouho...“ Raději ji spolkněte. Na příští kompliment odpovězte: „Díky.“ A odolejte pokušení dodat cokoli, čím sama sebe zadupete do země.

Prodají své přednosti

Sexy ženy se nestydí vypíchnout, co je na nich nejsvůdnější: žhavý žlábek mezi ňadry, úžasně oblé boky. Pokud milují svá ňadra, mají šatník po okraj nacpaný topy s proklatě hlubokým výstřihem. A když zbožňují svůj zadek, investují mraky peněz do přiléhavých kalhot. Udělejte totéž. Takhle:

>> Ukažte klenot. Zjistěte, co je na vás nejkrásnější (jestli netušíte, požádejte o názor pár kamarádů). Pak si nakrmte skříň oblečením, v němž sexy partie vynikne. Jestliže se pyšníte plnými rty, nadělte si z příští výplaty výrazné rtěnky. A když vás příroda obdařila kvalitními kadeřemi, nechte si je narůst dlouhé a svůdně jimi pohazujte.

>> Oživte svůj styl. Zeptejte se sama sebe: „Kdy jsem se naposledy změnila?“ Možná si uvědomíte, že už pět let vaši kštici okupuje stejný účes anebo že jste si z džín a bavlněného trička udělala něco jako svou uniformu. Prolistujte časopisy a vyberte si nový sestřih. A ulovte na sebe v obchodech něco, co se totálně liší od vašeho současného stylu (ano, třeba triko s leopardím vzorem). Až se změníte, sebevědomí vám vystřelí nahoru jako rtuť na teploměru v pravé poledne. Uvidíte!

Občas předstírají

Každá žena o sobě někdy zapochybuje, jenže pravá sexy kočka na sobě obavy nedá znát. I Keira Knightleyová nebo Eva Longoriová zažívají dny, kdy si připadají tak ošklivé, že by se nejraději zamkly doma a nevyšly ani se smetím. I když ale mají pleť plnou pupínků a břicho jako přefouknutý balon, chovají se sebejistě. A zabírá to! Až si příště budete připadat sexy zhruba jako vycpaná medvědice, zkuste tohle:

>> Zvolte sexy základ. Svůdné prádlo sice není pod oblečením vidět, ale dodá vám sebejistotu jako zázračný talisman. Natáhněte si něco hodně hebkého, krajkového, luxusního. Váš úsměv bude hned o sto procent svůdnější. A třeba nakonec dojde i na skandální odhalení!

>> Nechte se zhýčkat. S čerstvě ostříhanou a vyfoukanou hřívou si nejspíš připadáte hvězdně přitažlivá. Cestou z kadeřnictví nesete bradu výš než obvykle, díváte se kolemjdoucím mužům do očí a bezděčně se usmíváte. Proč byste si ten pocit nedopřála znovu? Až příště budete potřebovat zvednout sebevědomí, víte, kam se objednat.

>> Buďte nahá. Bez oblečení se cítíte nejistá? Zkuste si na nahotu zvyknout a choďte doma, jak vás příroda stvořila. Zjistíte, že je to bezva.

>> Flirtujte. I když si zrovna připadáte přitažlivá asi jako kaktus v květináči, ať vás ani nenapadne zavírat se doma. Naopak, vyrazte mezi lidi. A dopřejte svému sebevědomí tu nejúčinnější vzpruhu: flirt s nádherným chlapem. Zkuste zaháčkovat očima zajímavého hezouna a chovejte se, jako byste si byla jistá, že ho sbalíte. Jakmile se budete svůdně chovat, začnete se tak i cítit.

>> Užijte si sex. Když se poddáte vášni, ponuré úvahy o špeku pod pupíkem se vám vykouří z hlavy. Prostě zavřete oči a soustřeďte se jenom na slast. Naučte se své tělo vnímat jako nástroj rozkoše - ne jako nepřítele.

Autor: Saphire v 19:58 |



Komentáře (1):

« Domů | Přidej komentář



08.05.2014 21:54:34, Diana

Zajímavý článek. Za sebe mohu říct, že to funguje. I když jsou samozřejmě dny, kdy nezabere nic ;)