08.Srpen 2008,14:51

Marssii měla dobrej nápad s napsáním svého příspěvku o věštkyních a tak bych si dovolila ji ,,ukrást,, téma a taky připsat pár vět lidem, kteří jsou ochotni vhodit 60kč za minutu, aby si poslechli kecy paní věštkyně na primě :-D

Lidi, mějte rozum, věštkyně z televize, jsou placené hlavně za kecání. Pro ní je důležité hlavně vydělat peníze, ne Vám pomoci vyřešit Vaše! problémy. Navíc nezlobte se na mě, ale vyvěštit lásku ze žolíkových karet?! uáááááá :-D pokud chcete vědět jak na tom budete s láskou, já Vám klidně taky něco vymyslím a zadarmo :-) Nepopírám, že mohou existovat lidé, kteří umí a vidí, jenže ti jsou většinou tak trochu jiní a tudíž se určitě nedostanou do televize, řekla bych, že to ani nemají zapotřebí.

Všechno co v životě uděláte nebo co Vás čeká, je hlavně na Vás. Vy sami činíte rozhodnutí, které Vás do budoucna ovlivňují. Chcete lásku? pak jděte na večírek a zkuste s někým konverzovat (budete překvapení), chcete povýšit v práci? pak pracujte a nehledejte na netu věštkyně! a chcete vědět jestli budete zdraví (mimochodem tuhle otázku si pokládají lidé, co vědí, že buďto nemocní jsou nebo pro své zdraví neudělali mnoho + pár vyjímek) pak nekuřte, cvičte a jezte zdravě. Většinu věcí v životě opravdu z větší části ovlivníte vy sami a na co Vám bude vědění, že za rok potkáte lásku? Nejen, že Vaše podvědomí se přesně za rok sepne a Vy si najdete prvního nebo první (což úplně nesplní účel lásky) kterou uvidíte, ale ještě budete jásat jak se věštba naplnila.

Do pořadů v televzi k takzvaným ,,čarodějkám,, volají opravdu jen buď: silně naivní, zakoplexovaní nebo narušení jedinci, inteligentní člověk by na tohle v životě neskočil. Jo a nebo taky zavolají lidé co se chtějí pobavit (těm to přeju a jen víc zapeklitých otázek pro větkyni :-D ).

 
vložil: SaraPolanska
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 07.06.2011 03:08:02, Buh.1234

    Ahoj sáro stalo semi že jsem měl ss a prej pan vobousek mi dal na všechny místnosti zakázal mít ss když znám ty prvydla chatu a že si hraje na ně koho co není proč á furt dostavám ban když jsme mu nic ne uděla a pak vyhrožoval žezruší místnost holky a kuci a na konec to zrušil tu místnost a lidičky moje si myslí že zato mu žu já a přitom ne mužu zato no a dnes mi napsla že jsimě prej ohlídá a to proč žeje namě usazenej víš já nic zlího ne dělám ale už to moc přehaí stím žemá ss admin správcoství to není možný už stím něco uděejte budu rád když mu aspon vynadáte děkuji moc