07.Prosinec 2007,16:36

Otázka: Ahoj, pro mnoho nesouhlasů ze strany lidí na práci adminů a nedostatku svobodného rozhodování SS jsem se rozhodla sepsat petici. Jde mi o to, aby se sešlo co nejvíc lidí, kteří chtějí říct svůj názor na výše uvedená témata a jsou ochotni mi to napsat do vzkazníku nebo i sem do komentářů i se souhlasem k připsání jejich nicku na petici. Nikdo za to nebude trestán je to tak potvrzeno ze strany žlutých adminů.

 

SaraPolanska – vadí mi malá svoboda pro ss, nemohou se svobodně rozhodovat, malé limity pro maximální počet ss v místnosti a vadí mi i arogance a neprofesionalita ze strany některých adminů.

marssii

swan-heart 

 
vložil: SaraPolanska
Permalink ¤


16 Komentáře:


  • 07.01.2013 01:05:10, pusineckaxxxx

    ahoj připojuji se jak se dnes zachovala camilla skrz jednoho co dělal u nás bordel a ještě se ho zastala ,protože jsou kamarádi a vyhrožuje mě odebráním místnosti

  • 07.04.2011 02:13:32, superman1214

    dobrý den chtěl bych jsi stěžovat na pana vobouska proč mi blokl tento server na 47dní a prej říkal že jsem jse vydával za nevyditelného admina a přitom to není pravda proto proč dáváte takovému adminovi jeho spravcovcí děkuji

  • 14.12.2007 14:38:59, SpaceJung1

    Stejne si myslim ze tady na libku to je a bude ze kdyz nedelas to co chce admin tak koncis. A myslim si ze ani zadna petice nepomuze,a ktem pravydlam to si myslim ze je uplna pitomost preci nejsem nekde v realu trebajs se my rozbije pc a nebudu tu tyden a nebu moc jit n apc tak krs to mi veme SS cos je pitomost ale tady asi us mysis to hlasit a predpoklad ze se ti pc rozbije abysis to stacil nahlasit admino vy haha.

  • 13.12.2007 22:15:15, johny.ms

    Ahoj chtěl bych dodat ktěm našim SS (cigáni) že vnaši mistnosti to nemají lehke a mislim si že maji právo na admina jelikož ostatni admini dost ignoruji jejich problemy tak si myslim že kdy by mněli sveho admina hodně by jim to ulehčilo děkuji to je můj názor ahoj.

  • 13.12.2007 18:17:51, Patrick.G

    Tohle je pro Zluti Admini : Nevim proc davate Admini Chatu jen Bilym, nezda se vam to Rasisticke ? Tady na cigani sou tolik SS to bi chteli (Admina chatu) no a nic nedeleji jen cekaji .. Sou tady nekdy i 10-14 hodin . A davaji pozor na Chat .. A vi Zluti Admini nic nedelate jen davate podle sebe Admini chatu ,Tak to fakt neni fer (Cigani SS ) maji pravdu meli bi ste Dat Admina i nekomu S cernich !, A jeste neco kdys napises Adminovi neco tak vubec neodopisuje jak kdybi nas ignoroval ! Tak co to je za sistem !

  • 13.12.2007 17:48:00, ruzicka24

    proč nám neodepíšeš na otázku ohledně SS konkretně co jsem psala že mu bylo odebráno jenom proto že omylem poslal na sklo?to opravdu se adminum nic takoveho nikdy nestane?Myslím si že je to moc nefér a nelíbí se mi to a určitě nejenom mě

  • 13.12.2007 17:34:04, SaraPolanska

    Já bych se jen ráda vyjádřila k tomu co zde píše patrik900820. Samozřejmě mu děkuji za názor ovšem je to trochu řekněme diskutabilní. Tím, že by se rom stal adminem jen díky tomu, že si ho vy odhlasujete taky není nejlepší. Rozdělilo by se to tu tak jako ve skutečným světě a začlo by to co ve skutečným světě. To nikdo z nás nechce. Věřím, že i rom může být admin, ale konkrétně tohle si myslím, že by patřilo k trochu jiné diskuzi. Je to rozhodně zajímavé, ale nebrala bych to jako diskriminaci, ráda bych aby se tu našla společná řeč všech a nakonec nalézt řešení, které pomůže hlavně Vám lidem, a je jedno jakou má kdo barvu kůže. Když si nedáme fotky do profilů tak taky nikdo nebude vědět jakou máme kůži. Určitě to tu neřešme vyhrožováním či po zlém to ničeho nedosáhneme.

  • 13.12.2007 17:25:21, DJDaca

    Prý sem mám něco připsat, tak tedy budiž, Přijde mi že většina adminů se chová opravdu jak policajti, a nekdy me to u nekterých dost mrzí - zvlaste u nekterých jako nekdo který si u mě neustále prosazuje svoji autoritu (ačkoliv je mu to prd platný, pro me je admin jeden jinej znak v databázy), nechápu spoustu věcí, proc se vyhazuje v některých místnostech za to že má uživatel špatně vyplnenej (napriklad pred nickem www, pripad www.agent)nick, nebo špatně vyplněný datum narození, prostě nechce říct kolik mu je tak dostane kick ? Co se týče kontaktu na skle, myslim že icq, mobily si už takovým způsobem přivikly že neni třeba je mazat.

    ---------------------------

    Jinak zdravím všechny z vedeni libimseti :o)

  • 13.12.2007 17:15:35, ruzicka24

    Ahojky nechci někoho shazovat nebo pomlouvat,ale nelíbí se mi od adminu že když vstoupí do místnosti tak ani nepozdraví jak kdyby už nevěděli co je slušnost.Taky si myslím že jsou dost přísné pravidla pro SS jednomu našemu kamarádovi vzali ss jenom proto že něco napsal sprostě a misto do šeptu to poslal na sklo myslím si že tohle se stane každému i adminum,ale těm projde všechno a to se mi nelíbí jako ss byl moc dobrý a my si ho zvolili znova a admini mu to zas odebrali.Myslím že nikdo znás není neomýlný a dokonalý a má nárok na druhou šanci když SS sami uznají že je moc fajn a dobrý ss.

  • 13.12.2007 17:14:59, xlynx

    mam 2 prozby na ktery by se zluti meli jeste zamislet 1 je ze chcem spacejunga vratit na jeho pozici je 1 z nej spravcu a ta 2 je ze by sme taky chteli aby 1 znasi mistnosti byl admin proc nemuze bejt cigan adminem nezda se nam to fer a to nerikam jen ja ale ve jmenu i mojich kolegu, pokazde kdyz pisem adminum cervenim nebo zlutim malo kdo znich reaguje. tak se nattim zluti zamislete sou to jen 2 veci naco se chce podivat

  • 13.12.2007 17:11:14, patrik900820

    Na nic nenarazim ale nekteri bylí jsou horsi nez cerny tak proc my za to mame doplacet ze nekteri cigani jsou takovy nemaji chovani ale ja si myslim ze polovina co chodi na chat jsou normalni !! a myslim si ze ste na nas posedlí tim ze jsme romove tak vy muzete byt vic nez sme my ale my sme taky lidi tak jako vy!!!

  • 13.12.2007 17:05:10, patrik900820

    Ja bych se chtel pridak ke konkretni veci, stane se ze se nekdo z nas nebo z adminu splete a misto septem posle na sklo tak nas kolega se spletl a nekdo na nej udelal scren ze psal sproste a tad.. a zduraznuji ze Spacejung1 je skvelej Ss a to ss ma uz hodne moc dlouho a by Ss v mistnosit cigani bysme ho chteli jako ss z5 ale zluty administratori mu to uz 2krat vzali kdys sme mu to dali a take kdyz potrebujeme neco po nich po zluti nepisou ja dnesk neco potreboval uplny nezajem tak jakko kde sme sme snad taki lidi jako vy ostatni jako ze sme romove tak co!! jako a stim adminem e to nefer kdyz muzete byt vy admini proc by nemohl byd od nas jeden administrator.?? vadi ze sme cerny..? chapu no vim nektery cigani nemaji chovani ale myslim si ze nekteri jsou normalni!! a toho admina byste jenomu mohli dat kdyz muzete byt vy kolektiv proc nemuzeme vyt my svama kolktiv..??

  • 13.12.2007 16:37:18, xlynx

    mam svuj nazor uz pekne dlouho nechci nekomu skodit spatne myslim tim zluty. kdyz jeste nebylo tolik adminu jak je ted tak ja a moji kolegove sme psaly zlutem ohledne admina a nidko nas nikdo neposlouchal, prijde nekdo novej a za 3 mesice dostane cervenej stitek kdyz mi tu delame SS takovou dobu zda se vam to fer? nam ne a proto si myslime ze to je jen kvuly tomu ze sme romove! na 1 stranku mate pravdu ale vsichni romove snad nejsou stejni nebo jo? ....... no a kdyz uz nemuzem ja ani kolegove z me mistnosti dostat admina kvuly tomu ze sme romove cos neni fer tak by sme chteli aspon dosahnout6 vetsi volnosti jako staly spravce te nasi mistnosti cos znamena ze kdyz SSko nebude 2 dny ve sve mistnosti ze ho odstranite to take neni fer co pak kazdy ma cas jen na chat? vy zluti taky tu nejste porad !! proto sepisuji tuhle petici dekuji

  • 09.12.2007 20:15:45, SaraPolanska

    Jelikož jsem byla seznámena s několika názory a to nejen adminů, ráda bych upřesnila, že tato petice není žádný útok na někoho. Neklade si za cíl někoho odstranit, či se proti někomu vzbouřit. Jejím účelem není ani poslavit si armádu přívrženců a poslavit nový tým adminů. Tohle všechno jsou naprosté bláboly a překvapilo mě toto slyšet z úst mých kolegů, pro které tato petice má mít také dobrý účel. Všichni by si měli uvědomit, že chat je tu především pro lidi a je tu pro zábavu. Jen slaboch si tu bude něco dokazovat. Mojím cílem je, zplešit některá pravidla, zpřísnit vybírání adminů a docílit tak týmu, který tu je pro lidi. Ne slýchávat, že tu vládne diktatura a admini se tu díky štítu mstí. A naposledy pro některé opakuji, že tato petice nemá co dělat s damsell, takže to konečně někteří přestaňte šířit.

  • 07.12.2007 18:31:46, marssii

    Ještě by mě zajímalo, kdo vymýšlel pravidla? Tak třeba pravidlo u žluťásků, že má vždy pravdu - není to trochu nadsazený? Copak může mít vždy pravdu? Dyť to je blbost přece. Na každý straně je vždy aspoň kousek pravdy. Mám si to tedy vyložit tak, že když má člověk žlutej štít, tak je neomylný? To je vskutku zajímavé. V podstatě, když čtu pravidla a pak vidím co se děje na chatu, tak se mi zdá, že pravidla jsou jenom pro to, jak se co komu hodí. Je to k pláči. Celý chat mi připadá jako jedna velká diktatura. Bylo by fajn uvědomit si, co je virtuální svět a co je realita a podle toho vytvářet určitá pravidla. Lidi se chtěj pobavit, pokecat a ne být šikanováni.
    Jinak jsem se fakt zasmála nad tímto "Administrátoři pro chat jsou vybírání dle těchto požadavků a momentální potřeby, tak se prosím v žádném případě nevnucujte, tímto nám dáváte signál, že jste pro tento post nevhodní!!!!" Tahle věta je opravdu k zamyšlení.
    Vím, co si asi teďka říkáte - kritizovat je jednoduchý. Ale každý má právo vyjádřit svůj názor a buď ho budete akceptovat a snažit se pro zlepšení podmínek, nebo chat půjde do hnoje a pak se v tom můžeme rochnit. :)

  • 07.12.2007 17:07:02, marssii

    Ahoj :) docela by mě zajímalo, proč je zakázáno posílat odkazy na sklo, když to není úmyslná reklama či propagace určité stránky. Je fakt, že jsem se po odpovědi nepídila, ale prostřednictvím tohoto článku se mi možná odpovědi dostane. Nedávno jedna uživatelka poslala odkaz na webou stránku a byla jí za to odebrána fce SS. Ptám se proč? Jelikož když se tak strašně moc lpí na pravidlech, kde je psáno, že se nesmí odkaz posílat na stránky s pedofilií, zoofilií, obchodem s lidmi, nabízení escortu apod. takže nechápu, když ta stránka nic takového neobsahovala, jak je možné, že jí SS bylo odebráno? Dále, možná se odkazy nesmí posílat proto, že by se dělala reklama na jiný server - v pravidlech ale nic takového psáno není. Ale budiž, dejme tomu, že to tak je. V tom případě dělám reklamu i tak, že se na webce napiju mattonky a tím by se dalo říci, že propaguju tuto značku. Dostanu taky kick, ban? Myslim, že by bylo fajn, se trochu zamyslet nad posuzováním daný situace, potom by nebylo tolik naštvaných uživatelů. Záleží taky na tom, jak moc adminům na uživatelích záleží...