20.Říjen 2008

Ti kdož chtějí toleranci a pochopení jsou v mých očích nejméně tolerantní a chápaví... ...popkultura, multikultura jim bere paradoxně vlastní názor. Svobodu si představují jako chaos, kde si každý dělá co chce a tím urputněji brání svoje práva, čím méně dodržují povinnosti plynoucí z toho kde žijí.

Tím urputněji volají po svobodě, čím více svým chováním svobodu pošlapávají. A když se objeví touha po řádu a pořádku ihned je označena za extrémismus. Nemluvím teď o pohrobcích režimů, kteří by měli zleva i zprava dostat především notnou dávku výchovy.

Mluvím o "kindrsácích", kteří si vezmou za svůj libovolný životní postoj, nakoupí (rodiče jim nakoupí) příslušnou značkovou výbavu a oni pak, bez sebemenší znalosti a entuziasmu uhánějí "bojovat za svůj tábor". Mavají levičkou, pravičkou, vlaječkou, fixkou, kšiltem... ...bývají namyšlení a neuvěřitelně drzí.

Pravým znakem "hoperského" kindrsáka je to, že by moc rád byl "velký černoch", ale váží 30 kilo i s postelí, a tak se chudinka musí schovat za tvrdá slova. Facce se chudinka těžko ubrání, a tak by všechny jen "střílel". Krom toho, že likviduje svými podpisy alespoň náznak čistoty ve městech, je ale jinak celkem lehce zpacifikovatelný, většinou je to srab a tak se při náznaku konfliktu nebo slovního napadení dává na útěk, a to i v případě, když je v přesile co do počtu. Z dálky potom hrozí a dělá různá naučená gesta a doufá, že na další zastávce nevystoupíte a nepůjdete se jej zeptat co tím vlastně myslel...

O něco nebezpečnější je "pravičácký" mladý, který sice má celkem fyzičku (většinou) ale neuvědomuje si, že napodobuje ideologii pánů, kteří se jej již v minulosti pokusili zabít skrze prarodiče. Co si budeme nalhávat - Arijská rasa nejsme - ostastně kdo by o to stál, při vědomí toho, že praví Árjové pocházejí z Indie - to by se i pan Hitler divil, jak by mu to zamávalo s teorií nadřazené rasy... Je pravda, že ve skupinkách a pod vlivem alkoholu mohou být celkem nebezpeční, ale když jsou pod vedením zkušeného vlastence, tak své úsilí většinou napřou dobrým a přínosným směrem. Radikalizmus v nich sice zůstane a nesnáší i nadále jisté nespravedlnosti ve společnosti, ale dorůstají a jsou nebezpeční jen ve chvíli, kdy jsou napadeni pro svou holou hlavu.

Podobná je situace s "levičáckým" mladým, kde je situace o něco horší, protože názory komunismu jsou poměrně líbivé, avšak v praxi neproveditelné. Již jsem kdysi psal, že komunismus je horší nacizmu ne co do počtu mrtvých v našich zemích, ale tím, že zatímco pod hákovým křížem jsme trpěli vlivem zrady, tak hvězdou jsme se tríznili sami a mnohdy s potěšením. Nicméně fyzická kondice levičáckých mladých je většinou podprůměrná a tak útočí zásadně ve větších skupinkách, což je mnohdy více nebezpečné.

Nejnebezpečnějším je zdá se ekologický aktivista. Ne pro svou mizernou možnost někoho zmlátit, ale kvůli tomu, že ti jediní jsou sto svou pravou podstatu maskovat natolik, že jsou volitelní do politických funkcí. Jejich propaganda je účinná, dobře financovaná a co je nejhorší - legální. Není proto pro svobodu většího nebezpečí než zelený byrokrat, který má faktickou moc do zákona procpat téměř cokoliv. Radikální odnože ekoteroristů, které mají za úkol udělat špinavou práci, jsou oficiálně odsuzované.

A lék? Neexistuje! Na blbost ve všech jejích podobách nebylo vynalezeno žádné antivirotikum, přes to, že se šíří s hrůzným rozsahem připomínajícím pandemii.

Extrém v jakékoliv podobě je špatný. A hrozný je také obraz, který je nám podsouván... ...ale to bych se už vracel k úvahám o pravdě.

Vložil: cybermud ¤


Komentáře (1):
  • 20.10.2008 15:27:17, Ona

    plamenná řeč podaná brilantním způsobem a navíc s humorem co víc si přát