12.Srpen 2008
Dnes nebudu filosofovat ani romanticky vzpomínat na krásy světa milý deníčku. Dnes tvým řádkům svěřím svůj vztek!
Tak si představ jak se ta výpočetka změnila za ta léta co se jí věnuji. Z pohodových instalací a konfigurací v souborech je vše automatizováno až to bolí. A kde to skončilo. Zas..ný notebook nemá k sobě žádné OEM instalace, jen Recovery partition. Kde ovšem taky není instalace v pravém slova smyslu. Recovery management nenajde chybu a systém nabídne jen tovární nastavení. Což není nic jiného než kompletní Formát disků. Aby do nich husa kopla!!!
To si opravdu Microsoft myslí, že tohle je nějaký pokrok. Visty vypadají celkem fajn, ale jejich funkčnost a hlavně rychlost je sporná. A rychlost rozhoduje. S XP PRO ten zmíněný notebook lítá jak čamrda, kdežto s Vistami je to lenost sama. Proč instalace operačního systému má 14GB? To ty ikonky a DOS knihovny opravdu zabírají tolik? A proč po nainstalování ServicePacku 1 ty Visty spadly a nic už je neoživilo? To by mě vážně zajímalo.

Nemám čas být bez počítače a něco reklamovat, a tak mám sto chutí za ten opruz poslat zainteresovaným firmamám (Microsoft, Acer, T-Mobile) fakturu.

Darebáci!!!

A příště zase něco co se slučuje s duševnimi experimenty, ano?
Vložil: cybermud ¤