05.Leden 2009,23:08

Všechno co člověk ve svém, možná krátkém, životě dělá je z nějakého důvodu. Opravdu tomu tak je? Neni to někdy souhra náhod? A co takhle osud? Znám spoustu lidí co v ně věří, v osud i v náhodu, ale co když to tak ve skutečnosti neni? Položme si otázku proč na někoho narazíme až později a celou tu dobu jsme ho měli před očima... Ještě pořád je to náhoda? Nebo osud? Tentokrát v tom bude něco víc než jen tyhle dvě potvůrky, o kterých si myslíme, že jsou v našich životech důležité. Moje vlastní zkušenosti mi říkají, že až tak důležitě nejsou. Někdy si dovolim i tvrdit, že neexistují vůbec. Mohl bych jmenovat několik příkladů, ale bůh ví jaký to bude mít dopad. Jak to jen ti, kterých se to týká poberou? Pochopí mě? To už je na nich. Jedním příkladem by mohl být tetno weblog. Proč sem chodí lidi, který prakticky zde nenaleznou to co by mohli najít? Byla to náhoda, že sem zavítali a chodí sem i dále? Nebo se jenom uklikli na špatný odkaz, ale proč teda ty další návštěvy? To nebude náhoda. Něco je sem táhne. Zvědavost? Touha? Nějaké myšlenky? Nebo jen zde hledají odvpovědi na nepřímo položené otázky? Proč je nevysloví? Bojí se odpovědi? Mají strach z náseldků? Kdo ví. Ale osud ani náhoda je sem nepřivedla, jdou sem za určitým účelem, který znají jenom oni. Tímto je i vyzvu, ostatně proč ne, ať je vysloví a bude jim na ně zodpovězeno, jestli nechtějí ať si své změry vezmou do hrobu. Já oně nestojím a je pouze na nich jestli je chtějí vyzradit.

Další zkušeností co mě obohatila a utrdila, že náhoda a osud neexistuje byla moje první velká láska, mám chuť někoho pozdravit, ale nebudu dráždit hada bosou nohou ;o). Ahoj Dane ;o) sakra, už kouše =oD No každopádně to, že jsme si její číslo tenkrát vzal z kámošovo telefonu, určitě nebyla náhoda a už vůbec ne osud. Byl to můj čin, který jsem udělal s určitým záměrem, seznámit se, poznat nového člověka, povedo se, do jisté míry.

Ještě se zmínim, že to, že jsem napsal mému upírkovi vzkaz, taky nebyla náhoda ani osud. Vedla mě k tomu touha seznamovat a poznávat. A věřím, že jsem potkal neskutečné skvělou osůbku, s city, které stojí za to v ní probudit.

Ještě pořád věříte na náhodu a osud? Zkuste se zamyslet

 
vložil: djstan
Permalink ¤ Hlavní myšlenky! ¤


0 Komentáře: