15.Květen 2008,22:12
Dneska svůj článek pojmu trochu jinak. Jelikož neprožívám zrovna lehké období lásky ='o( tak pojmu tento článek jako takový částečný vypovídání. Ne že bych neměl kamarády a přátele kteří by mě v tomhle pomohli, ale tohle je další způsob jak se z toho částečně dostat. Jak bych začal? No všichni určitě už víte s kým chodím a když ne tak zavítejte do sekce "Milášek můj" a hned jí poznáte, podívejte se na videa a poznáte jak moc jí miluju a že to neni žádná fáma. Nikča je jediná holka pro kterou jsem udělal nějaký video, nikdy předtím jsem tolik nemiloval abych to vyjádřil touhle formou. Strašně mi na ní záleží, bohužel jak se stává tak i já jsem udělal pár chyb, pár no jak se to vezme. Nebylo jich možná moc, ale zato byli velký až moc velký a náprava bude hodně složitá, ale budu se snažit jak nejvíc budu moct! Minela, kterou jsem udělal byla naprosto fatální, bohužel jsem si jí nevšimnul včas a došlo až tak daleko že Nikča už do mě neni tak zamilovaná jak to bylo do teď, což mě moc mrzí jelikož jsem jí slíbil že jí nikdy neublížim. Neudělal jsem to umyslně, proč bych tak dělal? Taková holka jako je Nikča už NEEXISTUJE a to řikám s naprosto čistým sebevědomím. Nikča jakož to láska na první pohled, naprosto dokonalá, nikdy jsem se tak silně nezamiloval jako teď a nechci aby to skončilo jen kvůli mojí stupidní chybě. Nikči důvěru jsem skoro ztratil, už mi tolik nedůvěřuje jako na začátku našeho vztahu a já bych moc chtěl aby tomu tak bylo i teď. V hlouby srdce toužim po tom aby to tak bylo i teď, ale čeká mě tvrdá cesta, ale jsem ochoten vytrvat a udělat všechno pro záchranu našeho vztahu. Nikča je jediná holka pro kterou jsem ochotnej to udělat, bojovat do posledního dechu našeho vztahu. Nedokážete si představit jak mi je, připadám mi jako bych mojí lásku ztrácel mezi prstama =o( je to nejhorší období mého života co jsem kdy zažil, nikdy jsem si nemyslel že tohle může nás dva potkat, vždycky jsem si myslel že naše láska je právě ta dokonalá a nemůže sní nic otřást, bohužel stalo se.=o( Horší je že vlastně částečně za to vůbec nemůžu. Někdo, nevim kdo, nevim jak, nevim proč, mi vlezl na líbko, i přes to že jsem si několikrát změnil heslo, a posílal vzkazy jiným holkám a pak ně upozorňoval Nikču, bohužel Nikči povaha mě trošku zradila, možná už mi v tom odpustila.
Miláčku pokud tohle budeš číst a já doufám že si čas najdeš tak mi věř, že jsem to neudělal, nemám k tomu žádný důvod, tak báječnýho člověka jako ty už potkat nemusim a nechci tě ani ztratit. Já vim zlato, že ti to řikám dost často, ale prostě tohle je pravda, ani jednou jsem ti nezalhal, vždycky jsem byl k tobě upřímný a mluvil pravdu. Možná se to tak pokaždý nezdálo, ale bylo to tak, vždycky.
Co se týče té druhé, mojí, chyby tak tu napravim až v průběhu času, jinak to ani nejde, bohužel nejhorší je na tom že i to může trvat dlouho, ale pokud mi miláčku s tím pomůžeš tak to bude o to krtší a mi zase budeme šťastný, bez trápení, zase bude náš vztah neotřesitelný, jestli se nám to povede tak budu ten nejšťastnější člověk na světě, prosím umožni mi to a buď me zase jako dřív.
Ještě snad jenom tohle. Pokud tohle čte ten kdo ty vzkazy posílal tak ti řikám nepřej si mě, jestli to zjistim kdo jsi tak nechtěj vědět co se bude dít. A i kdybych už neměl svoje zlatíčko u sebe a to se nestane, tak ti to nechám sežrat se vším všudy...
MILÁČKU TOBĚ JAKO VŽDY PATŘÍ POSLEDNÍ ŘÁDKA. MILUJU TĚ JAK NEJVÍC MŮŽU A DOKUD DÝCHÁM DOUFÁM!PAPA ŠMUDLO!=o*
 
vložil: djstan
Permalink ¤ Hlavní myšlenky! ¤


1 Komentáře:


  • 24.05.2008 11:48:14, Klárinka

    Standí všechno bude zase ok,vaše láska nesmí skončit ste dokonalej pár:))mám tě ráda