09.Květen 2008,22:55
Co to je vlastně láska? Je to nějaký podnět nebo snad chemický proces našho těla? Každopádně v nás zbuzuje pocity, který nezažíváme každý den, pokud nejsme zamilovaný. Je to velice zvláštní a zároveň specifický pocit. Všechno v nás vře a nenechá spát, pořád myslíme na svojí lásku, co zrovna dělá, s kým si povídá a co řiká. Nemůžeme se dočkat další chvíle kdy vysněnou osůbku zase uvidíme, uslíšíme nebo nám zapípá na telefonu SMSka, která bude nést hlavičku hlásající "Miláček, Milášek, Láska moje, Čumáček" nebo jinak podobně hezky oslovující přirovnání. Ten pocit když vám přijde zpráva kde první slova už tají dech a rozbouchávají srdce až do astronomických výšin a nakonci ta slůvka co znamenají ještě víc, magická to slova "Miluju Tě!" nebo ještě lépe "Moc Tě miluju!" - tomuhle se prostě nic nevyrovná!
A teď k těm myšlenkám. =o)
Myšlenka zamilovanýho člověka je vlastně celkem jedoduchá, ale jak se řiká v jednoduchosti je krása a v tom to případě to platí monho násobně víckrát!! Ale co vlastně ta myšlenka obsahuje? No tak na prvním místě rozhodně milující protějšek. Vzpomínky na krásné chvíle strávené se svojí láskou. Na to co by bylo v tu danou chvíli kdyby byla s ním/ní a jak by probíhal celý večer, kam by šli - třeba na večeři nebo s kámošema do hospody na pivko nebo budou doma kouknou se na pěkný film - je vlastně jedno jakýho žánru, hlavně aby se oběma líbil. Popřípadě si povídat o všem možném i nemožném, někoho zkritizovat či pochválit.Tou nejpříjemnější alternativou skvěle stráveného večera a myšlenka na ní je o to větší je spončinutí v náručí,poslech vlastních srdcí sladké políbení,něžné mazlení 
a krásný sex.
Ano myšlenka na sex je ta nejintimnější co může být. Jen myšlenka je naprosto jedinečná, představa co se svým miláčkem provádíte nabírá ještě na větší intenzitě. Cítíte každej pór své kůže a srdce buší ještě rychleji, ale vraťme se k zamilovaným myšlenkám.
Co si představíte pod zamilovanou myšlenkou? Rozhodně něco krásného a jedinečného, ničím nenahraditelného. Podle mě pořádná zamilovaná myšlenka se prožívá jednou za život a s čistým svědomím můžu říct že já teď prožívám zamilovanost svýho života! Nedá se to ničím vynahradit a už vůbec ne za něco zaměnit. Moje mysl je upřená jenom k ní, k jejímu okouzlujícímu úsměvu a nádherných kukadel, Nikolka anděl můj je ta nejlepší holka na celym světě! A co mě drží nad vodou? Právě ta zamilovaná myšlenka, ten pocit, že tam někde venku je ona, ona která je jenom moje a nikoho jiného. Tuhle myšlenku chci mít pořád a nikdy jí nepustit. Horší je pak když jí musíte pustit, to už je to to nejhorší co může být. Něco na ten způsob jsem už zažil, nebylo to tak intenzivní jako by to bylo teď, ale je to fakt záhul, ti co to zažili vím o čem mluvím. Těmto myšlenkám se nedá ubránit a nijak je v sobě potlačit. Když už jednou do toho "spadnete" tak se v tom "válíte a rochníte" pořádně a nezůstane na vás nic suchýho. Ale pokud to trvá pořád a nikdy neskončí pak je to rochnění a válení toho největšího a nejlepšího kalibru.
Pokračování příště, je toho už celkem dost =o)
ČUMÁČKU ZBOŽŇUJU TĚ MOC A MILUJU JEŠTĚ VÍC!!!
 
vložil: djstan
Permalink ¤ Hlavní myšlenky! ¤


0 Komentáře: