06.Květen 2008,23:10
Co nás vede k tomu psát o našich myšlenkách? Je to naše svědomí, chuť podělit s ostatními a tak ulehčit své mysli nebo prostě jenom podělit se o to co se nám honí hlavou aniž by jsme zatím měli sebe menší důvod? Je to prakticky každého věc. Můj důvod proč jsem začal psát a zároveň se podělit o mojí myšlenku právě s vámi všemi je takový, že už mě přestává bavit to všechno v sobě dusit. Je pravda že je jednoduší se svěřit svým bližním a taky to tak dělám, proč ne, ale proč ne taky touhle formou, je zbytečný psát každýmu zvlášť vzkaz, dlouze se s váma seznamovat a pak ještě zažít odmítnutí z vaší strany. Nikoho neobviňuju z tohoto odmítnutí, vlastně vás i chápu, proč poslouchat někoho koho vlastně ani neznáte a nevíte o něm vůbec nic. Další důvod proč začít psát tento blog.
Co bude naplní? Tak hlavně moje niterný myšlenky. Ale varuju vás hned, nic intimního nebo až moc osobního nečekejte. Mám své meze a vím co si můžu dovolit napsat takhle veřejně a co si opravdu nechám jenom pro svoje nejbližší přátelé.
A co si od blogu slibuju já? No tak je to dobrý prvek k seznámení s novými lidmi a ta nejdůležitější věc je, že někdo si může přečíst co mám v hlavě a tahle myšlenka se mi zatím líbí.
 
vložil: djstan
Permalink ¤ Hlavní myšlenky! ¤


0 Komentáře: