Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
14.Únor 2011
O Heleně Zeťové (30) je obecně známo, že má slabost pro Řecko. Několik jejích partnerů včetně toho posledního odtud pocházelo a ani po posledním rozchodu na tuto zemi nezanevřela. Na řeckém večírku jí zdárně sekundoval otčím Lešek Semelka a nezdálo se, že by Helenu trápily bolavé vzpomínky na poslední vztah.

Kolem Heleny Zeťové je vždycky rušno a nejinak tomu bylo i na oslavě narozenin její blízké kamarádky a majitelky cestovní kanceláře Iríny tours paní Sotiry Korecké-Margaritopulu. Ta pozvala Zeťovou, jejího nevlastního otce Leška Semelku a další celebrity na oslavu dvacátých narozenin. A jak bylo vidno, oba se velmi dobře bavili.

Helena, která je kvůli porotcování další SuperStar velmi časově vytížená, si čas na oslavu našla velice ráda a aniž by dala najevo, jak moc ji rozchod s půvabným Řekem zasáhl, se mezi řeckými tanečníky pohybovala jako ryba ve vodě. „Vztah na dálku byl při mém současném pracovním vytížení nemožný. Ale s mým ex jsme dál kamarádi a prakticky denně si píšeme nebo voláme,“ přiznala Zeťová.

Skutečnost, že nešlo o oslavu jen tak ledajakou, dokreslily i zdravice a přání od celebrit, z nichž si majitelka Korecká nejvíce považovala to od Heleny Vondráčkové. Ta totiž neváhala zavolat do Příbrami rovnou z Pece pod Sněžkou, kde byla a nemohla se tak dostavit. „S cestovkou Iríny tours jsem i s přáteli na dovolenou vycestovala vícekrát a vždy to bylo velmi příjemné a krásné. Chci tímto vyjádřit díky celé rodině, která v CK pracuje a se kterou jsem se postupem času skamarádila," tlumočil její slova moderátor večera.
vložil: dudlicek_5 ¤