Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
22.Leden 2011
Marta Jandová (36) se kromě rockerské kariéry začíná zabydlovat i ve světě českého muzikálu. Zanedlouho se objeví v dalším divadelním počinu z pera Michala Davida (50) a v souvislosti s ním ji pravděpodobně nečeká nic pěkného.

Michal David opět zapátral ve svých muzicírských análech, smíchal svůj hudební talent s českou historií, přizval několik kamarádů a známých a nový muzikál je na světě. V chystané hře o katu Mydláři se tak už poněkolikáté na prknech Divadla Broadway objeví i Marta Jandová, která zde ztvární zamilovanou Dorotku, jež musí kvůli lásce odložit své dítě. „Tenkrát ještě neexistovala antikoncepce, a tak hned po prvním sexu s Mydlářem přijdu do jiného stavu. Ale protože můj milý odejde do Prahy a já chci být s ním, musím dítě odložit," prozradila o své roli Marta.

Přestože je Jandová kvůli svému účinkování v muzikálech některými fanoušky své rockové kapely Die Happy zatracována, ona sama si z toho nic nedělá. „Strašně moc si to užívám a musím přiznat, že muzikály jsou jedna z povinností, kterou si fakt užívám," řekla k výčitkám, kterými ji občas fanoušci na webu zahrnují.

To, co ji ale nejvíce míchá, je skutečnost, že je neustále spojována s osobou otce, známého rockera Petra Jandy. „Na jednu stranu je to pochopitelné, ale málokdo tuší, že tu kapelu máme už několik let a z Německa jsem se do Čech vrátila po sedmnácti letech, když už jsme tam měli vybudované nějaké jméno," přiznala Jandová.
vložil: dudlicek_5 ¤