Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
08.Duben 2008
Zraněný smolař Čech: Za dva týdny bych mohl být zpět
Fotbalový brankář Petr Čech rázně odmítl spekulace o předčasném konci sezóny, o němž v souvislosti s jeho nedělním zraněním píší ostrovní média. Gólman londýnské Chelsea a české reprezentace při úterní tiskové telekonferenci českým novinářům přiblížil okolnosti poranění. „Plastický chirurg, který mi to zašíval, odvedl dobrou práci. Rána vypadá jako normální povrchové zranění,“ uvedl.

Starosti kouče Brücknera...
Čechovo nové zranění jen přidělalo vrásky na čele reprezentačního kouče. Dva měsíce před startem evropského šampionátu v Rakousku a Švýcarsku - Češi začínají 7. června proti Švýcarům - totiž laboruje se zraněním další z významných opor týmu obhájců bronzu z Portugalska. Vedle brankařské jedničky je již delší dobu mimo hru kvůli zranění podkolenní šlachy kapitán Tomáš Rosický, na podzim operované koleno stále sužuje obránce Marka Jankulovského, v rekonvalescenci po operaci ramene je další zadák Radek Kováč. Řada dalších hráčů se pak potýká s poklesem formy a ve svých klubech jen zahřívá lavičku náhradníků, naposledy v Norimberku Jan Koller.



8. 4. 2008 14:39
Od neděle jste kvůli dalšímu zranění opět na listině zraněných hráčů. Co se vlastně při tréninku, který jste po zranění kotníku absolvoval již v plné zátěži, přihodilo?
Při nácviku herní situace, při níž útočilo šest hráčů na čtyři bránící, jsem se vrhl po přihrávce na zadní tyč. Jeden ze spoluhráčů (Tal Ben-Haim - pozn. red.) chtěl míč taky odkopnout a bohužel mě zasáhl kopačkou do spodní části obličeje. Myslel jsem, že mám jen malou díru na bradě, kde jsem to cítil nejvíc. Když ale přiběhl doktor, tak mi rovnou řekl, že to sám zašít neodkáže. Jsem aspoň rád, že z té akce nepadl gól

O malou ranku skutečně nešlo. Musel jste se podrobit chirurgickému zákroku, obličej vám spravoval plastický chirurg...
Zákrok proběhl v celkové anestezi a trval téměř dvě hodiny. Plastický chirurg, který mi to zašíval, odvedl dobrou práci, rána vypadá jako normální povrchové zranění.
vložil: dudlicek_5 ¤