11.Srpen 2007,19:32
Vcera byl posledni den co stravili decka v campu. Od rana byla docela zima a prselo. Pred snidani jsme hodili Gustava do rybnika, protoze mel narozky a nakonec tam skoncil i Yovanhe, pry protoze potrebuje probudit, podle sefovych :) no voda pry z toho deste byla tepla, tak alespon neco. Yovanhe jeste pronesl hlasku dne "oh my god, I lost my sock in the lake" Den utekl v pohode ve vyborne nalade i presto ze bylo cely den hnusny anglicky pocasi. Vecer se jeste konal vecirek na rozloucenou, ja si klepal na hlavu proc mame zakazano pouzivat digitalni fotak na posledni spolecny vecer ! No tohle proste nepochopim. Nakonec jsem sel spat kolem 2. rano (slovo alkohol je tu zakazany a nejen slovo) a bylo me blbe protoze kvuli me diete jsem si dal jen ctvrt ostre pizzy a asi 3 plechovky pepsi.

Dnes rano jsme meli snidani uz nekdy v 6 rano, vsichni totalne rozespali jako nikdy, je videt ze rani vstavani opravdu nepatri mezi jejich kazdodenni aktivity. Po snidani prijelo asi 6 MARTZ autobusu a meli namireno do dvou mist. Long Island v NYC a druha kolona mirila pres Philadelphii do New Jersey. Bagly putovaly den predem protoze decka toho mely tak strasne nehorazne moc, ze by se do tech velkych busu stejne neveslo. Udelal jsem jeste par poslednich fotek s nekolika lidmi kteri odjizdeli, vcetne nasich turku. Dovran se jeste nakonec rozbrecel jako maly dite, poprali jsme si hodne stesti do zivota, zamavali a papaaaa. Odjeli vedouci, decka, sestricky, zensky z kancelare a kupa dalsich lidi. Snad krome sekuritaka Avihaie z Izraele a cesky Dani me tu chybet nikdo extra nebude. S Avihaiem se snad jeste uvidime, protoze se chysta ted chvili pobyt ve Philadelphii, kde si najde praci a byt a pote kolem vanoc odjede cestovat po latinske americe. Tak jsme se s nim domluvili ze jeste musime popit trochu, protoze Philadelphia je nas prvni cestovni cil, tak snad to dopadne a stravime tam prvni noc na nasi dobrodruzne ceste.

Camp je ted totalne prazdny a nase slecny z Hausekeepingu dostaly za ukol vygruntovat, uklidit a nove pripravit vsechny chatky pro fotbalisty, kteri privni prijedou uz zitra. My s Tomasem jsme kupovidu nemeli co delat (jako cely zbyly den) tak jsme jim sli pomoct. No co jsme tam nasli za bohatstvi, jsme opravdu necekali. S Tomasem jsme zavodili kdo najde vic dolacu, muj rekord byl asi 6 babek v mincich v jedny chatce! Tomas nasel dokonce i dva papirove dolary. Nakonec jsem to spocital asi na 15 dolaru a Tomasz kolem 9 ti ale nebyli jsme jedini kdo hledali a nejen penize jsme nasli. Obohatil jsem se o asi 5 propisek a znackovacu, zasobu mydla, samponu a kondicioneru asi na dalsich 5 let dopredu, bedynky na hudbu, velkou anglickou vlajku a prenosny vetracek. Dale jsme tam nasli strasnou spoustu tuzkovych baterek, ktere jsem vsak uz nesbiral, pote gumicky do vlasu, sladkosti, tampony, pro martina par dopisnich znamek z pohledu, hromadu spinavyho pradla, prevazne ponozek, rodinny fotky a tuny dalsicho neidentifikovatelneho bordelu. Diky tomu jsem taky rozsiril svoji sbirku ctvrtaku z americkych statu a uz mam vic jak polovinu z celkovych 50 ti statu. Vsechny je ale asi nenasbiram.
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


4 Komentáře:


  • 12.08.2007 23:37:25, fieldy

    clypsey - no ja jsem tu hromadu poctive odevzdal nasim "uklizeckam" Lence a Aline. Teda jen ctvrtaky z jinych statu jsem si nechal :)

  • 12.08.2007 22:29:26, clypsey

    Takhle se vydělává :D

  • 12.08.2007 19:51:20, fieldy

    no jo bylo to uplny dobrodruzstvi od chatky k chatce :) a tech minci co jsme tam nasli, bych to odhadoval celkem na takovych 30 dolaru minimalne

  • 12.08.2007 18:36:41, kousnuta

    A to já jsem po těch našich chudých českých dětičkách našla je krabičku sušenek, njn jiné poměry :)... Alespoň se to trošku obměnilo..