01.Srpen 2007,17:06
Dneska rano jsem se skoro nemohl postavit na nohy, protoze jsme s klukama hrali predchozi vecer snad poprve spolecne fotbal a na to moje nohy rozhodne zvykli nejsou. No nechapu kde ty Izraelci berou tolik energie. Nejspis to maj z ty armady. Tentokrat jsme vyrazili do druheho Dorney lunaparku ktery se nachazi na pul cesty mezi nasim Scrantonem a Philadelphii u mestecka Allentown stale jeste v nasem state Pennsylvanii. Park byl opet obrovskej a my jen kroutili hlavou jak jsou ti americani sileni podle toho co tu stavi za monstra. My museli klasicky vletet hned na ty nejlepsi a nejrychlejsi horsky drahy :) jak jinak. Proste opet dokonaly, nepopsatelny, sileny. Horsky drahy bez podlahy, s podlahou, silene rychli ze jsme s kamosem Avihaiem z Izraele zavodili kdo spolika vic much Fronty vubec zadny, stacilo jen dojet a znova naskocit. Na lidi bylo asi moc teplo a vsichni byli na vodnich atrakcich. Vsak tentokrat jsem to asi trosku prehnal, protoze se me udelalo asi uz po trech hodinach lopingovani a otaceni zaludkem vsemi 4D smery blbe, ze jsem dalsi atrakce radeji vynechal pze jsem nechtel riskovat, ze znovu objevim smazeny vajicka a klobasky co jsme mel rano k snidani. Nic skocili jsme na reditelem placenou pizzu a hromadu pepsi, hodili jsem se do plavek a sli si trochu smocit hlavu do prilehleho Waterparku ktery je soucasti jednoho obrovskeho komplexu. Vsak ocekavaneho ochlazeni jsem se nedockal, pze ta voda v bazenu snad mela vic stupnu nez vyprahly vzduch kolem. Oni to snad jeste vyhrivaj !! Avihaiovi to pry vyhovovalo, me vsak ne, ja bych preci jen radeji uvital poradnou ledarnu na ochlazeni hlavy. Po vodnich atrakcich kdy nam zbyvalo asi 1,5 hodin do konce jsem jeste opet musel probehnout vsechny rollercoastery (h. drahy) az me chudak Avihai vubec nestacil jak jsem parkem skoro behal a odeme jen porad slysel "hey Avihai hurry up, I dont have this in my country" Slovaci Martin a Lenka nasli v parku opravdu hodne svych krajanu mezi zamestnanci. Yovanhe tu pry videl i par cesek pracovat, ja jsem vsak objevil jen 2 slovenky. (Takovy pekny holky se da poznat i bez toho abyste se jich zeptali odkud jsou :) Pote jsme zakoncili cestou domu nas posledni placeny vylet s deckama. Kvuli  takovymhle dnum si teprve uvedomuji ze jsem vlastne na prazdninach a i ta nudna a tezka prace v kuchyni se nejak prezit da. Dneska vecer po praci se jdeme poprve s klukama projit do sousedniho campu a pozdravit nase krajany. Jen chudak Yovanhe tam zadnyho mexicana nenasel ale co uz, jsme prece v USA ne ?
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


7 Komentáře:


  • 12.08.2007 23:40:11, fieldy

    ahoj kubiku :) teda ted nevim presne ktery kubik ale neva. Jsem rad ze to tu nekdo cte a diky za komentar. Snazim se psat ale v campu se tu jinak moc zajimavyho nedeje :)

  • 08.08.2007 00:52:00, Kubík

    Ahojky, kazdy den kontroluji, zda tu neni novy clanek, ale bohuzel uz dlouho nic. Nebylo by tam neco noveho?? Jinak mooc zajimave cteni..:)

  • 02.08.2007 13:33:46, ovečka

    fieldy: nekecej, mluvíš se mnou česky po telefonů :P

  • 02.08.2007 06:12:06, ovečka

    fieldy: já nežárlím já se rozčiluju :D

  • 01.08.2007 22:24:08, fieldy

    Clypsey - to jsem prestal mluvit od opusteni Ruzynskeho letiste ;)

    Ovecka - haha tunta jak zarli. Jinak jsem to asi spatne napsal ale oni jsou pekny jak cestky tak i slovenky

  • 01.08.2007 22:21:10, ovečky

    češky sou prý nejhezčí...takže sem nepleť slovenky..haha :D

  • 01.08.2007 21:18:15, clypsey

    Uz prestavas mluvit po cesky, co? :D