22.Srpen 2007,16:29
Tak a je to tu, leto tu uteklo jako voda a ani me zdaleka neprijde ze uz tu mam nejaky ten mesic za sebou. Cekaji nas posledni dny prace v nasem campu a na poznani vychodniho pobrezi severoamerickeho kontinentu vyrazime uz v nedeli 26. cervence 2007. Nastesti se me podarilo zmenit let na 18. zari takze tu mame celkem hodne casu. Fotbalove tymy se tu stridaji skoro kazdy druhy den, uz jich tu bylo nejmin 5. V patek odjede posledni tym a na posledni vikend prijede do campu 450 muslimu, kteri tu budou travit pohodovy vikend. Vyhoda je ze pry nechavaji slusny dysko, ale martin rikal ze zase maji ve zvyku krast :) Nejspis si to berou zase zpet.

Posledni dny v campu probihaji opravdu pohodove. Decka uz jsou skoro druhy tyden pryc, krocani a vedouci taky. Taky sef se uplne promenil po odjezdu decek. Uplne jako by z neho spadla ta nekolika tydenni trema a uz je zase ten vysmatej, pohodovej sef jako na zacatku. Ani se mu nedivim, predtim se s nim nedalo skoro ani bavit. My si posledni dny opravdu uzivame. V kuchyni se skoro nudime, jak odjeli decka tak jsem se distancoval od vsech stupidnich pravidel a nakoupil si par pivek, ktere si prave ted chladim v pokoji na policce v pohodicce :) Pochybuju ze me sef vyhodi tyden pred uplnym koncem. Jen me stve ze tu je poslednich par dni opravdu sileny anglicky pocasi a zima (kolem 12 st. C), tak na to pivko ani nemam chut. I ostatni toho taky vyuzili a pary ktere se tu udelaly za tech par tydnu pobytu se nastehovaly spolu do volnych pokoju.

Taky uz pomalu ale jiste vymyslime plan nasi cesty, ale na to si pockejte na muj posledni clanek z campu v nekolika pristich dnech ;) mejte se pekne ahoj
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


3 Komentáře: