My Life, My Dream, My Ilusion, My World!
02.Leden 2009
Silvestrr | ChViliNKky

Grrr
Dlouho jsem přemejšlela kam vlastně půjdu. Bylo jasný, že budu ve Družci ale kde ? Nakonec sem si myslela, že zůstanu doma. S mámou, tátou na Silvestra ? Poněkud divná představa Tak sem teda šla na Most, k nám do Hospody, kde hrál DJ Bape
Ze začátku To byla nuda! Lucka moc nepije, Baumax, huž byl vožralej jen co přišel-> takže zůstal u Kafíčkka! Tak sem se do Toho dala sama, teda s Hanďou. Padali tam panáky ... Mmmm,     voďouraAni, huž nevim kolik jich bylo. Asi dost Tak přece byl Silvestr!
Navštívili jsme Špalkka, Šváru dali nějaký Ty brka a zase skončili na Mostě. Nebudu se zmiňovat o Tom všem co se dělo Jestli ale takovej má bejt celej rok, tak To se snad Střelim
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 .... Novej Rok  2009
Samý gratulace ( Ta Holka byla Kluk =D ), předsevzetí a potom k Babičce. Tam celá rodina, takže popřát a zase na Most, ještě přece nějaká Ta dohra Domu sem došla kolem Pátý,, byl To fakt DOBREJ SILVESTR!
Těšim se na Další Rok S Váma  

autor flower.power | 19:21 | komentáře (1)

komentáře (1)

« Domů | Přidej komentář

  1. V.I.P.mYSaCEk_3 | 06.01.2009 15:35:42 |

    no lásko hlavně že si si to užila přeci.... a hlavní je jestli si se poblinkala tak jak na novej rok tak po celej rok takže ať žije zvracení...:-))

O autorovi
Autor blogu
Autor: flower.power
Region: Amerika
O mně: Nemusím bejt Dokona°lá na To, abych byla Nejlepší
Můj profil
Poslední návštěvy
eN.dries (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE