ze života běžných lidí
Publikováno: 30.Listopad 2007
v 13:04



Autor: hnp1

komentáře (5)
Apeluji na Vás pánové, zvažte své chování

  Tímto bych rád apeloval na všechny, kteří si šli ve čtvrtek jen tak posedět na jedno či dvě pivka. Děkuji za pozvání. Bohužel jsem se nemohl zúčastnit, neboť jsem se tou dobou v Praze honil po tělocvičně za "kulatým nesmyslem". Ale to co jste pánové provedli našemu nebohému Goťákovi, to je neomluvitelné. Právě když jsem nastupoval do metra s vidinou domova a dobré večeře, zabrněl mě v kapse mobilní telefon. Mírně unavený hlas pravil: "Vyhnane, ty kundo, kde seš?" Z lehce chaotického rozhovoru vyplynulo, že Goťák mě vyzvedne a pojedeme kalit. To jsem samozřejmě odmítl, ale Goťákovo naléhání bylo tak silné a hlas tak smutný, že jsem mu slíbil, že se za ním stavím ve Fortuně, abych ho dostal ven. Vystoupil jsem tedy o jednu zastávku později a naskytl se mi přímo hrůzný pohled. Téměř prázdná Fortuna. Za barem servírka, u baru taneční mistr, u jednoho stolu dva nesympatičtí alkoholici a hned u vedlejího stolu (nebo spíše na vedleším stole) seděl (resp. ležel) Goťák. "Vyhnane, ty šukáš koně!" pozdravil mě Goťák. Sotva jsem usedl na židli, už jsem měl před sebou pivo. Goťák byl už "na hadry" což dokazovalo jeho neustálé děkování mi, že jsem ho nenechal se vožrat samotného a také to, že když šel vykonat potřebu, vrátil se po 15ti minutách s žárovkou v ruce, jako dar pro mě k svátku. Velice si stěžoval, že ty "sráčové Radek s Pavlem a s Leošem" to zabalili ve čtvrt na jedenáct. Vy dobytci jste Goťáka opili a pak zbaběle utekli. To se pánové nedělá. Takhle zkazit slušného chlapce. Ať už se to neopakuje. Taky bych neměl zapomenout na jeho sprosté výrazy ohledně jeho studentského statusu a finanční situace. Problém byl, že Goťák byl zrovna v ráži. Půjčil si ode mně peníze na cigarety a už to jelo. Dvě objímající se servírky u baru počastoval hláškou: "Ty vole lesby!", což se v prázdné hospodě celkem dobře rozlehlo. Další situace přepíšu formou rozhovoru.

G: Vyhnane ty si zmrd.

V: Ne, ty si zmrd.

G: Máš pravdu, sem zmrd. Zabij mě! (obrací se k vedlejšímu stolu) Hej vole zabij mě! (žádná reakce) Zabij mě povídám! (plive k vedlejšímu stolu) Zabij mě!

V: Neblbni vole, dneska nemam náladu se rvát.

G: Já se nechci prát vole, já ho chci zabít. Von šuká koně! Šukáš koně vole!

(o pár minut později, Goťák dělá bordel) V: Už žádnej chlast pít nebudu, du se domu navečeřet a spát. Možná bych tě měl plesknout přes xicht tim mokrym ručníkem co mam  tašce, aby ses probral.

G: To bys moh' no.

V: A eště ti můžu dát inhalovat svojí botu. Běhal sem v ní dvě hodiny.

G: To bych rád, to by mě probralo.

(zničehonic vedle stojí servírka) S: Teda pánové, poslouchat ty vaše řeči, to je teda síla. (G jí označuje několika sprostými slovy o koních a servírka odchází)

  Po několika více i méně vtipných momentech na na lístku přibylo pár čárek a mě se konečně podařilo ukecat Goťáka k zaplacení a odchodu domů.

G: Kolik teda chcete?

S: No kamarád už to skoro všechno zaplatil, zbylo tu na vás 149 korun.

G: No eště že mi ten Radek pučil, jinak bych byl v prdeli. (vytahuje z peněženky padesátikorunu) Do prdele. Vyhnane víš, že seš muj kamarád...

  Rozloučili jsme se (Goťák tím, že všem řekl, že šukají koně) a vyšli před Fortunu.

G: Kurva mě se chce chcát.

V: No tak se buď vrať dovnitř nebo běž támhle do křoví.

G: (hází si péro na zábradlí před Fortunou) Ďyť já mam křoví. (močí přímo na chodník) Šukáš koně! (pořvává na kolemjdoucího) Co tam rachtáte!? (křičí směrem ke Kokosu, kde vítr rozhýbal plechy)

V: Tak se měj. Já du domu.

G: Počkej vole, já tě tam hodim.

V: Ne, dík. Měj se (utíká aby si zachránil život)

  Takhle zničit nevinnou duši. To jste mě pánové naštvali. To, že jste vy prasata, to je jedna věc, ale nezatahujte do toho slušný lidi (myslim Goťáka).

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Honzik 02.12.2007 15:46:44

Kurva tady je to čim dál tim horší. Já na Moravě taky nezaostávám, ale pár konfliktů s místní policií rozhodně nezastíní příhody Přátel ze Sítenského údolí...

Pátis 02.12.2007 12:06:38

..Kotťáku taky jen tak dál:D;)

Pátis 02.12.2007 12:05:21

Normálně tyhle zážitky nekomentuju,ale tohle je fakt bomba. :) Super příhoda, úžasně napsanej článek. No Vyhnane dávam Ti 10 z 10ti a máš u mě panáka. ;) Drž se draku - jen tak dál!! ;)

Sajmon 01.12.2007 16:57:26

no to musela byt legrace..ja sem naposledy mistra videl v tytu kdy ta do seb hodil dva kusi hned po tech deseti ve skole a odjel do fortuny. Jinak kdyby ste nahodou nekde po hospodach objevily moji hracskou licenci budu vam vdecny.

Pavol 30.11.2007 17:49:21

Hezky to Bujónek napsal. Až je mi skoro líto, že toho Goťťáka takhle ničíme! Tím bych Vám chtěl připomenout, že zítra od sedmi hodin má Anička v barace narozky. Takže Mistře všech slavíků, přijď a s radostí ti to čtvrteční fiasko vynahradim!! a samozřejmě i přátelé HNP, kteří dostali ústní pozvánku od oslavenkyně, jsou zváni. PS.: nepozvanivší se také mohou dostavit, ale pod podmínkou, že budou převlečeni za Jarmila.