ze života běžných lidí
Publikováno: 03.Listopad 2008
v 15:15



Autor: hnp1

komentáře (5)
Důležité upozornění pro všechny, kteří už snad ani nedoufali...

To že se včera udála historicky první HNP-drakyáda není až tak zásadní informace. Vítr moc nefoukal a běhat s drakem po poli moc dlouho nikdo z nás nevydrží, takže po tom co sme vypili všechen svařák se celá akce přesunula do hospy U medvídků na motorky, air-hockey a samozřejmě pívo. Vítr foukat nezačal, takže sme museli improvizovat a pouštět draka za jízdy z auta. Aspoň sme se podívali po kladenskym okolí a navštívili Bakšiše v jeho domácí vsi. To, čím se ale tohle běžné, alkoholem a měkkou drogou prodchnuté nedělní odpoledne stalo významným je zásadní rozhodnutí, ke kterýmu sme dospěli ještě za střízliva a sice že LEOŠOVA CHATA BUDE! Ano, žádná předpona mi nevypadla. Ano, myslím to vážně. Neděle po buštěhradskym koncertu Xaviho B. se jede k Leošovi na chatu. Dodrží se tak i tradiční termín kolem 17.11., páč to je druhej den a to je volno. Pokud bude Leoš takovej zlej a kamarády opovrhující necita, že nevezme klíče, nepojede s náma a nepustí nás dovnitř, je připravenej plácek za chatou na poli pod stromy, kde se rozbije osada a bude se kalit, jako tomu bylo v předchozích letech a k dispozici je taky přímo nádvoříčko před Leošovou chatou. Navíc pro to aby nás pustil Leoš dovnitř hovoří i fakt, že není nepravděpodobné, že někdo v opilosti stejně jeho chatu odemkne a dost možná značně nešetrným způsobem. Takže na 16.-17.11. si udělejte volno. Součástí bude pokračování drakyády a nebál bych se ani golfíku a jinejch doprovodnejch akcí. V průběhu následujících dvou týdnů se musíme domluvit pouze na dopravě a sudu píva. Takže Leoši, my jedeme! Jedeš taky nebo fakt (jak by řekl Goťák) nemáš páteř?

Vyhnan

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

hnp1 19.11.2008 11:55:11

Tak jsem dostal dopis i piti ale neodvažil jsme se ho napit. To že jste nic nezničili ale ovsem neni zduvodu toho že jste se zeslušnili ale že ste nemohli do baraku. a že tam byl hlidač domu. Hlavně že vambylo teplo....

Vyhnan 11.11.2008 17:50:37

Leoši tvoje slovíčkaření je absolutně zbytečný. Navíc dvakrát je snad polovina, pro mě (vzhledem k mejm účastem) jsou to 2 třetiny, takže pro mě je tohle tradiční termín. A neboj se, stan se zafuní a v autě je topení, takže zima nebude. Je mi jasný, že tě to teď hrozně sere a moc bys chtěl jet kalit k tobě, ale nemůžeš ať už kvůli tomu, že si se šprajcnul a tvoje ego ti nechce dovolit změnit názor aby ses necejtli jako slaboch (i když by to naopak byl projev vyzálosti a zmoudření) nebo kvůli jistému externímu faktoru. To už je jedno. Každopádně to bude LEGEN...wait for it...still wait for it...almost there......DARY a v nitru tě bude do konce života hryzat, že si tam nebyl. A těmahle řečičkama nijak neovlivníš konání akce. Neboj, moc ti to tam nezničíme:-)

Pošmák 09.11.2008 13:18:44

Hele včera jsme to dost řešili ale když jsem si ten komentář teď přečet, tak je mi jasný že to opravdu psal Leoš...

hRádek 07.11.2008 20:11:34

Hele Leoši, že se nepodepíšeš ještě neznamená, že nepoznáme žes to byl ty. Ještě bych prosil ten vzkaz přeložit z Leoštiny do češtiny.

hnp1 07.11.2008 17:38:45

Abych rekl pravdu tak pravidelnej termin byl 28. března tou dobou se provaděla večina chat 17.11. byl pouze dvakrat doporučuju abyjstesi vzali neco tepliho na sebe a do batužku .