ze života běžných lidí
Publikováno: 03.Leden 2008
v 09:00



Autor: hnp1

komentáře (3)
"Můžete mi někdo říct, proč si chci zapálit vlastní chatu?"
Jak tak na to koukám, všichni se bojí napsat cokoliv o Silvestru na Goťákově chatě. Možná proto, že si moc věcí nikdo nepamatuje a možná taky proto, že jsme se o dost věcech domluvili, aby jsme to nikomu neřikali. Zkusím aspoň základy a kdyby si kdokoliv z účastníků vzpomněl na něco důležitýho, ať to vrazí do komentářů.
Přijeli jsme tak v šest do totálně zamrzlý, ale přesto útulný chatičky na břehu Berounky. Pan domácí, 32. Zlatej Slavík se jal rychle přikládat do kamen. Ze začátku dřevem, ale jak narůstala hladina alkoholu v krvi, tak i plastovejma láhvema, pantoflema a rachejtlema. Tím pádem byla chata zanedlouho slušně vytopená a měli jsme čas jen na kalení. Škoda že jsem většinu večera prožil ve strachu, když okolo lítal Kája s kuchyňskym nožem, zapálenou rachejtlí nebo škrtící strunou udělanou z prasklého koštěte. Naštěstí to nejvíc oddsral Starej Řehis (čímž převzal mojí roli), když byl lehce pobodán a poté vyhozen z okna.
Půlnoční přípitek proběhl v pohodě, krásně jsme si zazpíval celý náš hospodský repertoár, a poté jsme se rozhodli podívat se, jak to vypadá v nedalekém Berouně. Když jsme vyjeli z chatové oblasti, tak se ale Kája rozhodl že to stačí, obrátil auto a v pohodě jsme dojeli zase zpět (divný co?).
K ránu už nikdo nemohl moc mluvit, tak jsem si venku lehce odpliv, hRádek si zase pěkně naplival na mně když jsem spal a tím jsme to ukončili. Doufám, že příště se to povede stejně, ale ožereme se o trochu později, abych měl jasnější vzpomínky...

Kluk z plakátu

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Honzik 05.01.2008 17:37:12

Pod ten poslední komentář se nikdo nepodepsal, ale Ti bystří poznali, že to určitě psal Leoš...

hnp1 05.01.2008 14:07:04

Nevim ale stejny choutkyx mivym tawky

Vyhnan 04.01.2008 00:16:37

Vypadá to, že Gregy si asi vymejšlel, když mi eště prvního ledna u čaje popisoval akci na Goťákově chatě trochu jinak. Ale podle toho, jak měl vytřeštěný oči bych neřek, že moc přeháněl. Tak hlavně, že Goťák to auto votočil zpět a ne třeba na střechu ;-)